Algemeen

Jason Momoa bijna in tranen tijdens opnames 'Dune'

Aquaman-acteur heeft rol in nieuwe film van Denis Villeneuve.

door Bram de Groot om 16:15 in Algemeen
Eén van de vele grote namen in Dune is Aquaman-acteur Jason Momoa en hij is te zien naast onder meer Star Wars-acteur Oscar Isaac. Een scène die ze samen hadden wekte tranen op bij Momoa.

In gesprek met Men's Health liet de acteur weten onder de indruk te zijn van het spel van Isaac en de manier waarop regisseur Denis Villeneuve aantekeningen gaf aan de cast:


"We zaten aan een tafel tijdens een scène die helemaal gaat over dat Javier de kamer binnen komt lopen. Ik heb nog nooit iemand als zo'n baas een kamer zien binnenlopen. Hij komt naar de tafel en kijkt op iedereen neer, op alle anderen. Ik geniet daar zo van, en dan giechel ik gewoon van binnen omdat ik niet kan geloven dat ik aan die tafel zit.

En dan komt hij met zijn tekst en vermorzelt hij het moment. Denis gaat naar hem toe en begint hem aantekeningen te geven. Ik ben geschokt, zo van: 'waar zou je hem in godsnaam aantekeningen over kunnen geven?' En ik was absoluut doodsbang omdat ik allemaal van die sciencefiction-dingen moest doen, en dat is helemaal niet mijn ding. En toen deed ik het en kreeg ik helemaal geen aantekeningen. Ik was zo ongelooflijk blij dat ik ervan had kunnen huilen."
Nog even wachten...

Even geleden werd duidelijk dat we Dune niet dit jaar te zien krijgen. De film is uitgesteld tot oktober 2021. Hieronder nog maar weer even die trailer.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Railgunner

Avatar

Aantekeningen? Met ‘notes’ wordt in deze context gedoeld op aanwijzingen.

NieuwsFilm

meest populair