Netflix

3 guilty pleasures die gewoon op Netflix staan

Films die eigenlijk nog best leuk zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Afgelopen weekend vroegen we naar jouw guilty pleasure wat betreft films. Op Netflix zijn flink wat guilty pleasures te vinden. Hieronder drie van die films! Mee eens, of zou jij andere films aanwijzen?

Magic Mike (2012)

Regie: Steven Soderbergh | Hoofdrollen: Channing Tatum, Matthew McConaughey, Olivia Munn, Alex Pettyfer, Joe Manganiello | kijk hier

Over deze film van Steven Soderbergh met onder meer Channing Tatum praat je waarschijnlijk niet zo heel snel, maar als je hem dan toch even (mee)kijkt dan is deze zeker vermakelijk. Een stripper neemt een jonge jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en snel geld verdienen. Het vervolg Magic Mike XXL staat ook op Netflix.Bumblebee (2018)

Regie: Travis Knight | Hoofdrollen: Dylan O'Brien, Hailee Steinfeld, John Cena, Justin Theroux, Angela Bassett, Martin Short | kijk hier

Deze film staat uiteraard voor alle Transformers-films. Ze zijn niet goed (eigenlijk ronduit slecht?), maar visueel is er veel vermaak. Deze spin-off Bumblebee is - samen met het eerste deel - misschien nog wel de beste in de reeks die werd gestart door guilty pleasure-specialist Michael Bay. Op Netflix staat ook Transformers: Age of Extinction uit 2014.Big Daddy (1999)

Regie: Dennis Dugan | Hoofdrollen: Adam Sandler, Rob Schneider, Steve Buscemi, Leslie Mann, Jon Stewart | kijk hier

Ook deze komedie staat voor heel wat andere films, namelijk die van Adam Sandler. Maar weinig mensen hebben een goed woord over de acteur die wel successen aan elkaar rijgt. Zeker zijn eerste films hebben veel fans, maar ook zijn huidige films worden goed bekeken. En zeker niet alleen in de States. Op Netflix staan veel van Sandlers films!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Volgens mij is de foto bij de kop van artikel uit Age of Extinction en niet uit Bumblebee.

chefry1983

Avatar

Bumblebee is wel een aardige film voor een avondje. Hailey is wel lekker.

Goku32

Avatar

Is bumbelbee nou een leuke film

shellghost

Avatar

^^ Ja.
Toen Bay riep dat hij G1 zou gaan doen, had hij dit moeten doen. Dit is zoals de G1 fans het meteen hadden willen zien. Niet pas na de verneukte versies van Bay.

Decepticon

Avatar

Bumblebee is een hele degelijke film en imo geen guilty pleasure. Dan zijn Transformers Age of Extinction en The Last Knight eerder guilty pleasures.

Big Daddy vind ik nog steeds lachen, één van Sandlers betere comedy's.

Spider-fan

Avatar

De Transformers films zijn duidelijk te opgeblazen, maar Bumblebee is nou weer helemaal het andere uiterste van het spectrum: een E.T.-achtige familiefilm. Het is in Hollywood of het één of helemaal het ander: je zou denken dat er een goede tussenweg zou moeten zijn.

Sunspot

Avatar

Geen 1 van gezien volgens mij.

BumbleBee moet ik nog steeds kijken

horizon

Avatar

Transformers films zijn geen guilty pleasure. Dat zijn gewoon toffe films. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair