3 keiharde actiefilms die je nu gewoon op Amazon Prime Video kijkt

3 keiharde actiefilms die je nu gewoon op Amazon Prime Video kijkt

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vijf toffe actiefilms voor je uitgezocht.

Greenland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, e.a.
De wereld wordt opgeschrikt door een naderende meteoriet, die binnen vier dagen vrijwel al het leven op aarde zal vernietigen. Bouwondernemer John Garrity en zijn gezin krijgen een melding dat zij geselecteerd zijn om te overleven in een geheime militaire bunker in Groenland. Terwijl de tijd genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig in chaos vervalt, moet Garrity alles op alles zetten om op tijd de locatie te halen.

Terminator: Dark Fate (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Miller | Cast: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, e.a.
De wereld van Dani Ramos, een jonge Mexicaanse vrouw die werkt in een autofabriek, wordt volledig op z'n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met een moordlustige robot uit de toekomst. Aan Grace, een futuristische supersoldaat, en oudgediende Sarah Connor om Ramos te beschermen.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, e.a.
De bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw vormen een onwaarschijnlijk bondgenootschap wanneer een cyber-genetische schurk, genaamd Brixton, de toekomst van de mensheid bedreigt met een levensgevaarlijk virus dat hij in handen heeft weten te krijgen. Aan het tweetal om hem te stoppen.

NieuwsFilm

meest populair