Goed nieuws voor 'Gremlins 3'

Scenarist Chris Columbus is overtuigd over de aanpak van een derde film.

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gekregen over Gremlins 3, maar als de sequel er komt, kunnen fans erop rekenen dat de film trouw blijft aan de toon van de eerdere films.

Tijdens een interview met Collider gaf scenarist [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/1180]Chris Columbus[/url, die doorbrak met het script van Gremlins, een update over het derde deel:

"Ik wil de film nog steeds heel graag maken. Een script ligt al klaar. We werken nu nog aan wat gedoe rond de rechten en proberen te bepalen wat het juiste moment is om te beginnen met de productie. Ik zou de film op dezelfde manier als vroeger maken: echte poppen en geen CGI. Afgezien van een enkel moment, want we gebruikten ook stop-motion voor de eerste film, maar je hoeft niet veel CGI te verwachten in Gremlins 3."

Geduld is een schone zaak
In 2017 had Columbus het al over een 'duister en gestoord' script dat hij had geschreven voor een derde deel, maar ook toen waren er al problemen met de rechten. In 2019 was er echter goed nieuws, want Warner Bros. kreeg toen de rechten van de naam en franchise weer in bezit. Kort daarna werd het groene licht gegeven voor een animatieserie over de Gremlins, die volgend jaar naar HBO Max komt. Het succes van die serie zal waarschijnlijk mede bepalen of Gremlins 3 er komt.

NieuwsFilm

meest populair