Celebrity

Jennifer Lopez in weinig verhullend jurkje op Insta-foto

De acterende actrice ziet er weer prachtig uit.

door FilmTotaal om 18:53 in Celebrity
Dit jaar was er geen film met de acterende actrice Jennifer Lopez te zien. In 2019 was dat nog anders, aangezien ze toen te zien was in het bejubelde drama Hustlers. JLo kreeg zelfs een Golden Globe nominatie in de categorie 'Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture'.

In 2021 heeft ze wel weer enkele filmrollen, waaronder in de muzikale romkom Marry Me met onder meer ook Owen Wilson en Sarah Silverman. Daarna moet ze te zien zijn in het misdaaddrama The Godmother over de misdaadbazin Griselda Blanco en de romantische actiekomedie Shotgun Wedding, met Ryan Reynolds en Armie Hammer.

American Music Awards
Gisteren werden de American Music Awards uitgereikt in bijzijn van een deel van de Amerikaanse muziek business. JLo liet op Instagram uiteraard haar outfit zien. En natuurlijk is er veel te zien van het lichaam van de celeb die weet hoe ze haar publiek moet bespelen.


Zien hoe de 51 jarige Jennifer Lopez eruit ziet in mooie flink onthullende jurkje? Check de foto's dan hier op haar Instragram!


NieuwsFilm

meest populair