Algemeen

Gerucht: Méér 'Justice League' met 'Game of Thrones'-achtige aanpak

Veel te doen om de toekomst van het DC Extended Universe.

door Bram de Groot om 11:56 in Algemeen
Waarschijnlijk is dit weer een gerucht om met een korreltje zout te nemen. Nu duikt namelijk weer een bericht op dat Warner Bros. toch toekomst in de reeks ziet ná Zack Snyder's Justice League. Er moeten meer films komen, of beter gezegd een soort van Game of Thrones-serie.

Mikey Sutton van Geekosity zegt te hebben vernomen dat Warner Bros. en AT&T de hoop hebben dat de nieuwe Justice League-versie een groot succes wordt voor HBO Max. Ze willen nu zelfs een complete trilogie. Maar deze wordt niet uitgevoerd met films.

Volgens Sutton zouden de vervolgen ook als series met enkele afleveringen moeten verschijnen. HBO Max zou inzetten op een superhelden-achtige Game of Thrones. Dit zou hét format moeten zijn die dat verhaal kan voortzetten.

Dus wel meer Darkseid
Op deze wijze zou het verhaal van Darkseid ook afgerond kunnen worden. Volgens de Sutton zou Green Lantern een rol kunnen krijgen binnen het Justice League-team. Het zou Zack Snyder ook de juiste creatieve vrijheid moeten geven.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Hmmmm...interessant. Vooral met de huidige ontwikkelingen.

Chrischzz

Avatar

Ah.. Dus een lange opbouw, waarbij het grootste gedeelte wat saaiig is.. met een gigantische grote anticlimax ?

Steve-O

Avatar

lijkt me wel lachen

Judge

Avatar

Benieuwd of ze dan ook een aflevering maken die draait om een bekende zanger die fan van de serie is en hem een hele scene geven waarin hij een van zijn zelfgecomponeerde liedjes zingt. Kicken!

Gigan72

Avatar

Gaan we dan ook veel naakt zien ?

Master Of Films

Avatar

Ik vroeg mij al af, wat verstaan men onder Game of Thrones. Enkele reacties gaven al het antwoord.
Ik zie dat Miley Cyrus, een zangersje soms actrice, wel een halfnaakte scharrel voor Khal Drogo...oh pardon Aquaman kan spelen. Daarmee kan Amber tevens haar woedetantrum uitwaaien bij Aquaman of andere meermannen.
Hopelijk bestaat Soeps vliegreis van Metropolis naar Gotham uit een paar afleveringen. De afstand tussen die twee steden is behoorlijk groot.

Thiver

Avatar

DC is al eens all-in gegaan op Zack Snyder en dat liep niet goed af. Ik kan me niet voorstellen dat ze dat nu alsnog gaan doen.

SilentF0rce

Avatar

Kan iemand mij die hele hype om de Snyder-cut nou eens uitleggen? Zoveel beter gaat de film toch echt niet worden?

Zach Snyder is helemaal geen goede regisseur/schrijver. Watchmen en 300 zijn vermakelijk, maar als Snyder alle vrijheid had gekregen voor Justice League, was het waarschijnlijk ook een 6,5’je geworden. Net als zijn andere DC-films.

NieuwsFilm

meest populair