Algemeen

'Justice League'-schurk was veel te eng vond Warner Bros.

En dus moest hij er anders uitzien.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Kortgeleden was er een nieuwe trailer voor Zack Snyders Justice League. Die liet een heel nieuwe Steppenwolf zien, een superschurk met messcherpe randjes. Hij was in de bioscoopversie van de film een stuk minder scherp, en blijkt nu veranderd met reden.

Zack Snyder vertelde tijdens een interview dat in de bioscoopversie van Justice League, Steppenwolf er anders uit kwam te zien omdat het personage te eng zou zijn.

Veel discussie
"Er waren discussies en een heleboel op en neer over het nieuwe ontwerp en het maken daarvan. Ik denk dat ze hem oorspronkelijk een beetje te eng vonden, een beetje te buitenaards en wellicht iets te intens. Ik denk persoonlijk dat hij er geweldig uitzag en dat hij zo een echte bedreiging vormde. En die bedreiging is hij ook echt voor de Justice League en voor de hele planeet. Ik vind hem er echt geweldig uitzien en denk ook dat het team fantastisch werk verricht heeft."

Snyder vindt dit dus een goede look, maar er zijn ook heel wat fans die eigenlijk best kritisch zijn. Sommigen hebben de voorkeur voor de versie van Joss Whedon en dus juist niet die van Zack Snyder.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Dat pak met al die stekels lijkt mij zeer oncomfortabel.

RoberPaulsen

Avatar

@Chris23 je moet het ook niet binnenstebuiten dragen

RobzZ01

Avatar

Die laatste alinea... waar zijn dan die fans die de voorkeur hebben voor de Whedon versie van Steppenwolf? Die ga je niet vinden hoor.

Chris23

Avatar

@roberpaulsen.
Dat zal zeker veel schelen idd, maar ik zie het b.v. al helemaal fout gaan als ik met m`n voorarm wat zweet van m`n voorhoofd ga vegen.

starbass

Avatar

"Een van de grootste kritiekpunten was ons orginele design, dus hebben we hem gepimpt en zeggen we nu dat de vorige van Whedon was."

Movieman2018

Avatar

JL was pure, zuivere dogshit. Ik ben benieuwd naar de Snyder cut, alhoewel ik septisch ben...

NieuwsFilm

meest populair