'Justice League'-schurk was veel te eng vond Warner Bros.

En dus moest hij er anders uitzien.

Kortgeleden was er een nieuwe trailer voor Zack Snyders Justice League. Die liet een heel nieuwe Steppenwolf zien, een superschurk met messcherpe randjes. Hij was in de bioscoopversie van de film een stuk minder scherp, en blijkt nu veranderd met reden.

Zack Snyder vertelde tijdens een interview dat in de bioscoopversie van Justice League, Steppenwolf er anders uit kwam te zien omdat het personage te eng zou zijn.

Veel discussie
"Er waren discussies en een heleboel op en neer over het nieuwe ontwerp en het maken daarvan. Ik denk dat ze hem oorspronkelijk een beetje te eng vonden, een beetje te buitenaards en wellicht iets te intens. Ik denk persoonlijk dat hij er geweldig uitzag en dat hij zo een echte bedreiging vormde. En die bedreiging is hij ook echt voor de Justice League en voor de hele planeet. Ik vind hem er echt geweldig uitzien en denk ook dat het team fantastisch werk verricht heeft."

Snyder vindt dit dus een goede look, maar er zijn ook heel wat fans die eigenlijk best kritisch zijn. Sommigen hebben de voorkeur voor de versie van Joss Whedon en dus juist niet die van Zack Snyder.

NieuwsFilm

meest populair