Algemeen

Gave poster 'Thor 4' met Guardians of the Galaxy

Deze fanposter zou zo het officiële affiche kunnen zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Wat als je enkele grote Thor-personages mengt met personages uit de films over de Guardians of the Galaxy? Dan krijg je waarschijnlijk Thor: Love and Thunder die begin 2022 in de bioscoop moet verschijnen.

Een fan die ook een grafisch artiest is besloot een poster voor de film van regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) te maken en hieronder zie je het resultaat. Erg gaaf gemaakt door Marvefx die het resultaat op zijn Instagram-pagina heeft gezet!


Op het affiche zie je naast Chris Hemsworths Thor bovenin Tessa Thompsons Valkyrie, Tom Hiddlestons Loki, Natalie Portmans Jane Foster a.k.a. Mighty Thor en helemaal onderin Waititi.

De afgebeelde Guardians zijn uiteraard Bradley Coopers Rocket, Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord, Dave Bautista's Drax, Karen Gillans Nebula, Vin Diesels Groot, Pom Klementieffs Mantis en Zoe Saldana's Gamora. Thor 4 staat gepland voor februari 2022.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Ik mis Miek op het plaatje...

Xenolicker

Avatar

^ Ja, inderdaad. Miek is ziek?

Master Of Films

Avatar

^
Miek is alleen te zien op de 3D poster.

JustJazzy

Avatar

Stagiare dit gepost? Want het zit al vol spelfouten en grammatica is ook niet best

Dawgruule

Avatar

^ jij moet nieuw zijn ook Filmtotaal :P

Xenolicker

Avatar

^ Hee, jullie zijn hier zeker nog niet erg lang? Waarom hebben jullie geen avatar?

McKelly

Avatar

Gave poster! Marvelhype is na spiderman ffh een beetje ingezakt, maar wordt hier wel weer enthousiast van!

JustJazzy

Avatar

Wat heeft dat er verder mee te maken? Zie het wel vaker gebeuren hier slordige artikels alsof eerst maar als een spast lopen typen, posten en niet eens controleren verder lol

Sparrow_LW

Avatar

ik was best wel klaar met Marvel en werd niet heel enthousiast van de films die op de planning stonden. Maar toen ik deze poster zag, werd ik toch wel weer enthousiast.... deze en Guardians 3 kan ik me wel op verheugen.... de rest? mwoah, kweenie.....

NieuwsFilm

meest populair