Algemeen

Geruchten: Amber Heard wil 'Pirates of the Caribbean' en 'Alien'-film met jonge Ripley

Weer wat nieuwe filmgeruchten met Amber Heard en de nieuwe Alien-film.

door Bram de Groot om 10:20 in Algemeen
Uiteraard is dit weer een berichtje dat met een korrel zout genomen moet worden. We hebben namelijk twee geruchten die op een aparte manier een draai geven aan de actualiteit. Aan jou om hier wel of niet in te geloven.

Als eerste het bericht dat Amber Heard graag te zien wil zijn in de volgende Pirates of the Caribbean-film. Volgens Daniel Richtman zou de ex van Johnny Depp met actrice Margot Robbie hebben gesproken over een potentiële rol in de Pirates-reboot waarin Robbie de hoofdrol gaat spelen. Tsja, het zou een merkwaardige keuze zijn van Warner Bros., maar wie weet.

Een jonge Ripley in nieuwe Alien-film?
Geruchtenmaker Daniel Richtman meldt ook dat 20th Century Studios een nieuwe film in de Alien-franchise wil maken. En dit bericht volgt uiteraard na het officiële nieuws dat er wel nieuwe Predator-film komt.

In de nieuwe film zouden we een jonge Ellen Ripley krijgen te zien, uiteraard het personage van Sigourney Weaver in eerdere films in de franchise. Ook in dit geval: of dit ook echt gaat gebeuren...

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Amber heard in pirates of the caribbean nee nee nee NEE NEE

Timothy

Avatar

Poeh, door de titel dacht ik dat Amber Heard een jonge Ripley wilde spelen.

Mocht ze overigens te zien zijn in een nieuwe Pirates, dan zou dat een behoorlijke trap na zijn richting Depp.

Ang3l

Avatar

Gaat ze dan eerst een acteercursus volgen?
Want met grote tieten en een knappe kop alleen red je 't niet (o wacht, legio voorbeelden van wel....)

Judge Dredd

Avatar

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk, die Daniel Richtman (originele bron) deel wel vaker onzin nieuws in de hoop wat 'views' te krijgen. Stel je voor, een rol in een Pirates of the Caribbean film... Gooi vooral nog wat olie op het vuur

Gigan72

Avatar

Een jongere Ripley ????
Dat is raar want in Alien ontmoet ze de Xenomorph pas voor het eerst ..dus een prequel met een jonge Ripley kan niet.
O wacht het is van Disney en die verkracht graag een franchise.

Master Of Films

Avatar

Amber Heard in een Pirates of the Caribbean film. Wow, de geruchten worden steeds leuker Smiley face Daniel Richtman weet wel de clicks te verzinnen (voor Patreon), aangezien vele plebs zich bezig houden met de huishoudelijke problemen tussen Depp en Heard.

Judge Dredd "Gooi vooral nog wat olie op het vuur"

Ah, eindelijk iemand die het begrijpt hoe de vork in de steel zit mbt Daniel Richtman, wiens geruchtenmolen een verdienmodel is geworden.

Secret1994goesFilm

Avatar

T'is gewoon een gerucht om olie op het vuur te gooien.
Zou wel echt een mes in de rug zijn van Depp mocht zoiets gebeuren...

SeanDeNiro

Avatar

Dat ze PotC verkrachten vind ik niet zo'n probleem.
Alien is te hoog gegrepen voor huidige filmmakers. Een klassieker kunnen ze niet meer maken en een sci-fi met diepgang al helemaal niet. Gewoon van afblijven ajb.

centr1no

Avatar

Blijkbaar heb ik Heard al in meerdere films gezien en ik zeg blijkbaar omdat het me alleen opviel toen ik op IMDB een keer haar filmografie bekeek.

Ang3l "Want met grote tieten en een knappe kop alleen red je 't niet (o wacht, legio voorbeelden van wel....)"
De meesten verdwijnen na een tijdje toch wel uit zicht (want te oud en niet meer geschikt als eye-candy) tenzij ze bewijzen dat ze kunnen acteren of om e.o.a. reden charmant genoeg zijn om interessant te blijven.
Er zijn er ook die trouwen of andere dingen doen met prominente Hollywoodfiguren om op die manier verzekerd te blijven van aandacht en werk.
Hoe ze het doen boeit me vrij weinig zolang het niet schadelijk is voor de films.
Amber Heard is naar mijn mening dusdanig oninteressant, niet bijzonder en oncharismatisch dat ze probleemloos te vervangen is door eender welk actrice dan ook zonder dat de rol daaronder leidt.

Judge Dredd

Avatar

@ Mof
Ik ben al een tijdje op FT, heb alleen nu een ander account (maar geen zorgen, ik ben niet Johan!) want kwam voor een of andere reden niet meer door op het oude. Dus ja, ik ben er ook al een tijdje achter gekomen dat Richtman voor wat clicks graag uit zijn duim zuigt ;)

kokosnoot

Avatar

Laatste gerucht! Amber Heard, gezien in een vliegende schotel. Meegenomen door Aliens richting Orion stelsel. tis niet te geloven zeg!!!

Thiver

Avatar

Jongens, op de Patreon waar dit bericht naar linkt staat te lezen: "Daniel Richtman is creating News, Scoops, Stories." Dat betekent letterlijk dat hij degene is die dit soort 'nieuws' bedenkt.

Fluffer

Avatar

Een nieuwe alien film is altijd goed nieuws zolang de eerste 2 films maar niet genegeerd worden .

meanrat

Avatar

Gigan72:

Een jongere Ripley ????
Dat is raar want in Alien ontmoet ze de Xenomorph pas voor het eerst ..dus een prequel met een jonge Ripley kan niet.
O wacht het is van Disney en die verkracht graag een franchise.


Ehm, Ridley Scott zelf heeft zijn franchise al lang verkracht. Ik kijk die films soms wel, want ik geniet van de puike vormgeving. Maar qua verhaal heb ik het al lang buiten het echte filmuniversum van Alien gezet. Voor mij zijn het gewoon vermakelijke horrors die niets met de eerste 4 Alien films te maken hebben.

NieuwsFilm

meest populair