Nee toch? Studio overweegt 'Godzilla vs. Kong' op streaming te gooien

Nee toch? Studio overweegt 'Godzilla vs. Kong' op streaming te gooien

Dat doe je toch niet met zo'n monsterspektakel dat bestemd is voor het grote scherm?

Voor wie het nog steeds niet wil accepteren, Covid-19 dwingt een aantal grote filmstudio's om rigoreuze beslissingen te nemen met betrekking tot de manier waarop ze hun films uitbrengen.

De afgelopen maanden zijn meerdere titels (die ooit bestemd waren voor de bioscoop) al naar diverse streamingdiensten verdwenen en daar lijkt de komende tijd helaas nog geen verandering in te gaan komen.

En hoewel het bijna niet te voorstellen is om het ultieme gevecht tussen titanen Godzilla vs. King Kong uiteindelijk te moeten aanschouwen in je huiskamer, meldt THR nu dat dit wel eens de volgende kan worden.

Via interne bronnen heeft men vernomen dat Netflix maar liefst meer dan $200 miljoen dollar heeft geboden voor de film van Adam Wingard. Echter schijnt Warner Media de deal geblokkeerd te hebben ten gunste van een eigen bod dat ze voorbereiden om de titel op HBO Max te krijgen.

Test met Diana Prince
Studio Legendary Entertainment weigert vooralsnog elk commentaar, maar THR meldt ook dat er gekeken wordt naar de release van Wonder Woman 1984, die tegelijk in de bioscoop als op streaming uitkomt.

Mocht die poging een succes worden zoals gehoopt, zou Godzilla vs. Kong wellicht de tweede titel worden wiens release via die route loopt.

NieuwsFilm

meest populair