Waarom hoofdrolspeler Jason Momoa 'Dune' niet in de bioscoop gaat kijken

Waarom hoofdrolspeler Jason Momoa 'Dune' niet in de bioscoop gaat kijken

Geen zorgen, het heeft niets te maken met de kwaliteit van de film.

Acteur Jason Momoa speelt een van de hoofdrollen in Dune. Toch gaat hij de film niet in de bioscoop kijken als deze eenmaal uitgebracht is in de bioscopen. De acteur legde aan Men's Health uit hoe dat zit en wat er precies speelt.

Tijdens het interview vertelde de acteur dat het acteerwerk soms moeilijk is voor zijn gezin. Dat geldt vooral voor zijn gewelddadige rol in Dune, een film waarvan Momoa vindt dat hij die niet met zijn hele gezin kan kijken. Zoon Wolfie wordt bijvoorbeeld behoorlijk gestresst van actiescènes waar zijn vader in zit.

Gaat het wel?
"Mijn zoon wordt helemaal gek. 'Papa, gaat het wel?' En ik zeg dan: 'Knul, ik zit naast je. Het is goed. Dit was twee jaar geleden. Kijk gewoon naar de film'," aldus Momoa. Dat kan het kind er dus niet van weerhouden om zich behoorlijk zorgen te maken over zijn vader.

Voor Momoa geldt daarom dat hij de film maar niet in de bioscoop kijkt. Bovendien lijkt hij zich enigszins zorgen te maken over het coronavirus en het opzoeken van drukke locaties.

In Dune zien we het verhaal van Paul Atreides, een jongeman met een grootse lotsbestemming. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk te verzekeren.

NieuwsFilm

meest populair