Algemeen

Geruchtenmolen: Alfred Molina terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'

Nu staat ineens voor iedereen de deur weer open...

door Arjen Rooseboom om 13:09 in Algemeen
Neem dit alsjeblieft weer met een kilo zout, maar leuk klinkt het wel! Er doen naar verluid verhalen de ronde dat Alfred Molina (Spider-Man 2) terugkeert als Doctor Otto Octavius a.k.a. Doctor Octopus in de aankomende derde Spider-Man film met Tom Holland.

Volgens een rapport van GWW is de 67-jarige Britse acteur onlangs op de set aangekomen om stuntchoreografieën te oefenen en heeft hij de afgelopen weken scènes gefilmd verkleed als Doc Ock. Het is niet duidelijk of Molina daadwerkelijk dezelfde schurk speelt als in Sam Raimi's titel uit 2004 of dat dit een compleet nieuwe kijk is op het personage.

Zekerheid
Wat wél steeds meer vorm begint te krijgen, is het nieuws dat Marvel bezig is een Multiverse/Spider-Verse te creëren. Dus helemaal onlogisch klinkt het niet, aangezien ook Jamie Foxx wederom opduikt als Electro en er een welles-nietes-ping-pong bezig is of voormalige webslingeraars Tobey Maguire en Andrew Garfield hun opwachting gaan maken.

Kortom, hoewel het rapport misschien enige waarheden bevat, blijft dit bericht voorlopig in de geruchtenmolen. Maar lijkt het jullie wat?

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Hij is wel de enige villian, dat in de buurt komt van de cartoons en games en zo

ThysRomani

Avatar

Hahaha FilmTotaal. Ze begonnen ooit met: Wellicht met een korreltje zout. Daarna een lepel zout. Vervolgens een bak zout en inmiddels zijn we aangekomen bij een kilo zout.

Cracks me up. Keep it going. Ik blijf bij jullie tot de vrachtwagens met zout binnenrollen!

baron nostalgia

Avatar

Hij was de beste spiderman schurk in de sam raimi trilogie

GreenHornet

Avatar

Ben benieuwd wie ze gecast hebben voor SaltMan

Monojaxx

Avatar

Vond deze versie zo goed gedaan door Molina, echt mijn favoriete villain verfilming. Dus mag zeker van mij!

Master Of Films

Avatar

Zout, goed voor gladheidsbestrijding tijdens aankomende winter. En laten sommige geruchten vooral op glad ijs bevinden.

milo007

Avatar

Ik denk dat het zout al is opgebruikt voor alle Zack Snyder berichten. We zitten inmiddels al bij de peper.

Artificialis

Avatar

Op basis van de comics leek het destijds onmogelijk om Dr. Otto Octavius op een geloofwaardige manier in een live-action film te plaatsen. Maar wat een succes was dat in 2004. De groen-gele outfit werd ingeruild voor een lange jas. De computereffecten van de metalen armen waren overtuigend. Mooie vertolking en karakterontwikkeling. Alfred Molina's Dr. Ock blijft één van de betere Marvel-schurken van de afgelopen 20 jaar.

kokosnoot

Avatar

Doe maar een paar kilo zout!

Blijft een geweldige invulling van de comic schurk. Denk ook wel de beste omdat hij echt geloofwaardig is en vergelijkend met de comics van Spiderman.

NieuwsFilm

meest populair