Geruchtenmolen: Alfred Molina terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'

Geruchtenmolen: Alfred Molina terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'

Nu staat ineens voor iedereen de deur weer open...

Neem dit alsjeblieft weer met een kilo zout, maar leuk klinkt het wel! Er doen naar verluid verhalen de ronde dat Alfred Molina (Spider-Man 2) terugkeert als Doctor Otto Octavius a.k.a. Doctor Octopus in de aankomende derde Spider-Man film met Tom Holland.

Volgens een rapport van GWW is de 67-jarige Britse acteur onlangs op de set aangekomen om stuntchoreografieën te oefenen en heeft hij de afgelopen weken scènes gefilmd verkleed als Doc Ock. Het is niet duidelijk of Molina daadwerkelijk dezelfde schurk speelt als in Sam Raimi's titel uit 2004 of dat dit een compleet nieuwe kijk is op het personage.

Zekerheid
Wat wél steeds meer vorm begint te krijgen, is het nieuws dat Marvel bezig is een Multiverse/Spider-Verse te creëren. Dus helemaal onlogisch klinkt het niet, aangezien ook Jamie Foxx wederom opduikt als Electro en er een welles-nietes-ping-pong bezig is of voormalige webslingeraars Tobey Maguire en Andrew Garfield hun opwachting gaan maken.

Kortom, hoewel het rapport misschien enige waarheden bevat, blijft dit bericht voorlopig in de geruchtenmolen. Maar lijkt het jullie wat?

NieuwsFilm

meest populair