De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.


Meer kijktips nodig?


The Christmas Chronicles 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool. Daar blijkt de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.

Hillbilly Elegy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso, e.a.
Rechtenstudent J.D. Vance krijgt een droombaan aangeboden, maar wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de stad waar hij opgroeide. Daar wordt hij opnieuw geconfronteerd met zijn labiele, verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma, de taaie, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.


En verder onder meer...

Documentaire
Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (2020)
Mosul (2019)

Horror
Don't Listen (2020)

Kerst
Dolly Parton's Christmas on the Square (2020)

Komedie
Nobody's Fool (2018)

Korte animatie
Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday (2020)

Romkom
Midnight at the Magnolia (2020)

Thriller
The Call (2020)


Benieuwd naar de populairste films?



NieuwsFilm

meest populair