Amazon Prime Video voegde deze 5 films nieuw toe

Dit kan je nu allemaal nieuw streamen!

Amazon Prime Video voegde weer een aantal nieuwe films toe. Ditmaal geen grote knallers, maar wel een paar amusante films. We zetten ze voor je op een rij!

Werewolves of the Third Reich (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Jones | Cast: Annabelle Lanyon, Derek Nelson, Dennis Farrin, Lee Bane
In Nazi Duitsland wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog een groep Amerikaanse soldaten naar een militaire gevangenis gestuurd voor verschillende misdrijven, van muiterij tot moord.

Uncle Frank (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alan Ball | Cast: Paul Bettany, Sophia Lillis, Peter Macdissi, Steve Zahn
In 1973, als Frank Bledsoe en zijn 18-jarige nichtje Beth op een roadtrip van Manhattan naar Creekville, South Carolina gaan voor de begrafenis van het familiehoofd, worden ze geheel onverwacht vergezeld door de geliefde van Frank, Walid.

A Beginner's Guide to Snuff (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mitchell Altieri | Cast: Joey Kern, Luke Edwards, Bree Williamson, Brad Greenquist
Deze gitzwarte komedie, een thriller en horrorfilm in hart en nieren, is gemaakt geheel in stijl van films van de gebroeders Coen, toen zij pas net met hun filmwerk begonnen waren.

Ben X (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nic Balthazar | Cast: Marijke Pinoy, Greg Timmermans, Cesar De Sutter, Gilles De Schrijver
Ben is anders. Zijn leven zit vol vreemde rituelen. Hij lijkt te leven in een eigen universum, dat zich voor meer dan de helft afspeelt in de wereld van de online computergames. In de echte, harde wereld van het laatste jaar op de technische school is het leven voor hem een dagelijkse hel. Vooral Bogaert en Desmet maken hem het leven bijna letterlijk onmogelijk. Op een dag loopt een zoveelste pesterij uit de hand...

Friendsgiving (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicol Paone | Cast: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Christine Taylor
Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Tel daar nog enkele onvoorziene gasten bij op, waaronder Molly's ex-vriend en een drietal Fairy Gay Mothers, en je weet dat het een zeer onrustig avondje gaat worden.

NieuwsFilm

meest populair