Algemeen

Zit George Clooneys Batman ook in 'The Flash'?

George Clooney gaat er niet in te zien zijn: hij is niet gevraagd.

door Jim Pedd om 09:27 in Algemeen
Acteur George Clooney zegt dat hij niet gevraagd is om terug te keren als Batman. Acteur Michael Keaton mag voor het eerst in dertig jaar weer in het kostuum van de vleesmuisman kruipen voor de film The Flash. Maar Clooney is niet gevraagd.

"Het is grappig, je zal zien dat ik niet gebeld ben. Op de een of andere manier zijn ze mij vergeten," aldus Clooney tegenover Empire Magazine. "Ze hebben niet gevraagd voor mijn tepels." Daarmee verwees de acteur naar de rubberen tepels die in zijn kostuum ingebouwd waren, waar fans nog altijd niet blij mee zijn. "Luister, er zijn dingen die je niet zeker weet in het leven. Maar dit is daar geen van," grapte Clooney.

Geen goede film
Clooney was in het verleden al behoorlijk kritisch over zijn Batman-film. "De enige manier waarop je over jezelf kan praten, is door volledig eerlijk te zijn over je eigen tekortkomingen. Als ik zeg dat Batman and Robin een verschrikkelijke film is, bedoel ik: 'ik was er verschrikkelijk in'."

Wellicht dat Clooney daarom ook niet gevraagd is om terug te keren voor de DCEU-film die heel wat universa aan elkaar gaat verbinden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Haha het antwoord al gelijk geven onder de kop!
Sorry hoor maar is dit echt artikelwaardig?

Sunspot

Avatar

Zou wel grappig zijn om zijn versie te zien, met die tepels haha

NieuwsFilm

meest populair