Bruut nieuw kapsel voor Deathstroke op foto uit nieuwe 'Justice Jeague'-film

Bruut nieuw kapsel voor Deathstroke op foto uit nieuwe 'Justice Jeague'-film

Joe Manganiello ziet er wel vreemd uit.

In de after creditsscène van Justice League (2017) was acteur Joe Manganiello te zien als het personage Slade Wilson / Deathstroke. De scène was uiteraard bedoeld om te hinten naar meer. Zo zou de schurk zijn eigen film krijgen, geregisseerd door The Raid-kopman Gareth Evans.

Die plannen gingen niet door, maar in Zack Snyder's Justice League gaan we wel meer te zien krijgen van het personage. Via Twitter deelde Manganiello nu enkele foto's van zijn voorkomen. En opvallend is dat hij een hanenkam heeft. Dit was niet te zien in de bioscoopversie. Check hieronder die after creditsscène.


Een paar dagen geleden plaatste Manganiello een zwart-wit foto van zijn personage. Waarschijnlijk is dit een shot van een ongebruikt beeld of een shot van de heropnames. Zack Snyder's Justice Jeague verschijnt ergens in de zomer van 2021 op HBO Max.


En hieronder nog een foto met de hanenkam, alleen dan gekleurd. Het is nog onduidelijk of we de hanenkam ook op deze wijze te zien krijgen in Zack Snyder's Justice Jeague.



NieuwsFilm

meest populair