Algemeen

Bruut nieuw kapsel voor Deathstroke op foto uit nieuwe 'Justice Jeague'-film

Joe Manganiello ziet er wel vreemd uit.

door Bram de Groot om 10:57 in Algemeen
In de after creditsscène van Justice League (2017) was acteur Joe Manganiello te zien als het personage Slade Wilson / Deathstroke. De scène was uiteraard bedoeld om te hinten naar meer. Zo zou de schurk zijn eigen film krijgen, geregisseerd door The Raid-kopman Gareth Evans.

Die plannen gingen niet door, maar in Zack Snyder's Justice League gaan we wel meer te zien krijgen van het personage. Via Twitter deelde Manganiello nu enkele foto's van zijn voorkomen. En opvallend is dat hij een hanenkam heeft. Dit was niet te zien in de bioscoopversie. Check hieronder die after creditsscène.


Een paar dagen geleden plaatste Manganiello een zwart-wit foto van zijn personage. Waarschijnlijk is dit een shot van een ongebruikt beeld of een shot van de heropnames. Zack Snyder's Justice Jeague verschijnt ergens in de zomer van 2021 op HBO Max.


En hieronder nog een foto met de hanenkam, alleen dan gekleurd. Het is nog onduidelijk of we de hanenkam ook op deze wijze te zien krijgen in Zack Snyder's Justice Jeague.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Ik heb liever Manu Bennett in deze rol. In de serie speelde hij deze zeer goed...

STYD

Avatar

Nee man, series acteurs weten het toch niet altijd te brengen richting het grote scherm.

En Joe is qua postuur perfect voor Ben.

Sunspot

Avatar

Vind he tminder, hoef Deathstroke ook niet zonder helm te zien eigenlijk.
Tenzij hij zijn eigen filmkrijgt,maar dan zie ik liever een meer ingetogen uiterlijk, met uitgetogen uitelrijk, pak

starbass

Avatar

Die Arrow series zijn verschrikkelijk slecht geacteerd, dus liever niet dat die acteurs naar de films komen eigenlijk. Alhoewel, de laatste films zijn ook allemaal slecht, maar dan niet door het acteerwerk, maar door de slechte effecten en verhalen :P

NieuwsFilm

meest populair