Celebrity

Yolanthe Cabau in strak outfitje op Insta-foto

Strak in haar vel in de gym!

door FilmTotaal om 11:56 in Celebrity
Als je terug in de tijd gaat en denkt aan Yolanthe Cabau, dan denk je mogelijk aan haar rol als Brenda in de komedie Snowfever of als Julia Branca in de soap Onderweg naar morgen. Denk je aan de Yolanthe van nu, dan denk je weer eerder aan haar Instagram-foto's.

De Nederlandse celeb en actrice zagen we verleden jaar nog in de film F*ck de liefde en de tv-serie DNA. In de eerste speelde ze Bo en in de actieserie zagen we haar als Lara Noort. In 2021 zien we Yo als het personage Lotte in de romkom Just Say Yes.

Yolanthe op Instagram
Op Instagram is Yolanthe gewoon Yolanthe en ze is op haar foto's vaak te zien in de gym waar ze haar lichaam in vorm houdt. Na het klappen van haar relatie met voetballer Wesley Sneijder lijkt ze weer meer 'in the picture' via series, films en commercials voor uiteenlopende merken, dus ze moet ook strak in haar vel zitten.

Op een nieuwe foto zien we Yolanthe in een strak roze sportbroek, met bijpassende "Als je tijd hebt voor social media, dan heb je tijd om te sporten ..... 🤷🏻‍♀️💞🙋🏻‍♀️ #OnGoodDaysWorkOutOnBadDaysWorkOutHarder #DoItForYou! 🌸💪🏽," schrijft de duidelijke Yolanthe bij de foto die je ziet via onderstaande link.


Zien hoe de 35 jarige Yolanthe Cabau eruit ziet in haar strakke sportbroekje? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair