Algemeen

Disney+ brengt prachtig eerbetoon voor geboortedag Chadwick Boseman

Net als ze dat voor Stan Lee hebben gedaan...

door Niels van Arkel om 14:07 in Algemeen
Het is alweer drie maanden geleden dat het vreselijke nieuws van de dood van Chadwick Boseman naar buiten kwam. Vandaag (zondag 29 november) zou Boseman 44 jaar zijn geworden.

Disney brengt daarom vanaf nu een prachtig eerbetoon aan Boseman. In de Disney+-versie van de film Black Panther is het Marvel Studios intro gewijzigd in een speciale Boseman tribute versie. Bekijk hem hieronder.Stan Lee
Marvel Studios deed dat één keer eerder: in Captain Marvel zat een speciale versie van het intro. Dit ter herinnering aan de in november overleden Stan Lee.Boseman
Chadwick Boseman zal nog in één film te zien zijn. Ma Rainey's Black Bottom zal half december op Netflix verschijnen. In die film lopen tijdens een opnamesessie de spanningen hoog op tussen Ma Rainey, haar ambitieuze trompettist (Boseman) en het blanke management dat vastbesloten is de legendarische "Mother of the Blues" in zijn macht te houden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tommert

Avatar

Ik denk dat hij erg groot zou worden als hij er nog was.

kokosnoot

Avatar

Hij was zeker nog niet aan het einde van zijn carrière. Heel netjes van Disney had van mij nog wel iets uitgebreider gemogen.

NieuwsFilm

meest populair