Algemeen

Ook Lynda Carter terug als Wonder Woman in 'The Flash'?

Ook dit gerucht hint op een superheldenfilm bomvol gave cameo's!

door Jeffrey Kouters om 14:28 in Algemeen
Trekt Lynda Carter - Wonder Woman in de gelijknamige serie uit de jaren zeventig - nog een keer het kostuum van haar superheldin aan voor een glorieuze cameo in The Flash? Wel als we dit nieuwe gerucht mogen geloven.

The Flash belooft een behoorlijk interessante - én volle - film te worden. In zijn eerste solofilm belandt de supersnelle held in alternatieve werelden, waarin hij personages uit oudere DC-films zal ontmoeten. Zo is onder meer bevestigd dat Michael Keaton terugkeert als Batman.

Volgens een nieuw gerucht zal Lynda Carter, gedeeld door The Vulcan Reporter, ook haar opwachting maken in de film. De 69-jarige actrice, die twee jaar geleden haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg, zou daar op dit moment over in onderhandeling zijn met Warner Bros.

Een cameo van Carter zou niet alleen leuk zijn voor de fans, maar ook voor de actrice zelf. Carter is namelijk een groot fan van het DC Extended Universe en dook eerder dit jaar onder meer op bij het Wonder Woman 84-panel tijdens het DC FanDome.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Ja, als we elk gerucht mogen geloven komt werkelijk elke oude superheld van vroeger en nu in the flash en Spiderman 3.

Ik hoorde ook een gerucht dat Adam west terug kwam in de flash mbh CGI. Dat kan dus ook een apart nieuwsbericht worden

Kevin1994

Avatar

Sietzet, als je niet van leuk nieuws houdt, graag niet reageren alstublieft. Alvast bedankt!!! Ik vind dit leuk nieuws en het zou fantastisch zijn als het waar is.

Sietzet

Avatar

@kevin
Ik houd van nieuws, ben gek op nieuws en lees graag nieuws. Maar wel als het nieuws is.
Het afgelopen jaar worden er steeds meer geruchten geplaatst, waarom?? Omdat elke idioot maar iets op Twitter of YouTube of wat voor een platform dan ook kan gooien. Mensen die denken ergens verstand van te hebben en zeggen iets gehoord te hebben en dat de wereld in helpen. Het wordt door 1 site opgepakt en denken een primeur te hebben. Het hele internet pikt het op en zo is een gerucht geboren met 0 verificatie.
Maar we zetten er bij "gerucht" of " reportedly" want dan hebben we een dekmantel, maar he... We hebben wel de clicks en het geld binnen geharkt. En dan blijkt er niks van waar te zijn (of eindigde weer in een stille dood op internet) en dan zeggen: tja, was een gerucht het.

Zoals ik al zei, als we de geruchten mogen geloven dan zit werkelijk elke oude superheld / acteur die ooit in DC gespeeld heeft in The Flash. Kom op, hoe duur moet die film dan wel niet worden? Alleen al aan salarissen.. het nieuwste gerucht is dat zelfs George Clooney in The Flash te zien zal zijn (geen grap)

Dus ja, ik hou van nieuws maar ben helemaal klaar met elke dag weer dat gezever over geruchten. Nieuws is nieuws als de contracten ondertekend zijn. Geruchten met 0 verificatie is clickbaits.
En bedankt dat ik mijn mening voor me moet houden, zal de volgende keer aan je comment denken als ik weer een mening heb

chefry1983

Avatar

Wie is de volgende voor deze film? George Clooney niet, misschien val kilmer?

Civilian Supreme

Avatar

100% eens Sietzet! Ik had een soortgelijk bericht. Wel iets korter dan.

Master Of Films

Avatar

Kevin1994 "Sietzet, als je niet van leuk nieuws houdt, graag niet reageren alstublieft."
Als de comment van Sietzet jou niet bevalt, dan kon je gewoon de comment negeren. En niet op gaan reageren met een dooddoener om de mond te gaan snoeren.

Kevin1994 "Ik vind dit leuk nieuws en het zou fantastisch zijn als het waar is."
Hoe kan dit nieuws zijn, als je weet dat wellicht niet waar is. Een gerucht is toch geen nieuws!

Sunspot

Avatar

Zou leuk zijn, zag haar nog in Smallville lang geleden, als ander karakter.

Dat was ook leuke van Smallville, ze hadden echt iedereen van voor de serie verwerkt in serie.

Allemaal in andere rollen, heel leuk gedaan!

Beste van de echte Superman Christopher Reeve natuurlijk.

Maar overleden, was bedoeling dat hij meer zou verschijnen.

Was bedoeling dat hij met Lois Lan van toen zou verschijnen ook, Margot Kiddie. Uiteindelijk zat ze er ook in, als vrouw van...

Maar nog zoveel meer, Jimmy Olsen van weleer. Lois en Clark serie acteurs en ga maar door Smiley face.

Vette van Smallville was ook dat het meer om Clark draaide, hoe hij zo is geworden.

TEgenwoordig is het maar shit, allerlei randzaken omheen, onzin teams die afleiden pffff

NieuwsFilm

meest populair