Ook Lynda Carter terug als Wonder Woman in 'The Flash'?

Ook dit gerucht hint op een superheldenfilm bomvol gave cameo's!

Trekt Lynda Carter - Wonder Woman in de gelijknamige serie uit de jaren zeventig - nog een keer het kostuum van haar superheldin aan voor een glorieuze cameo in The Flash? Wel als we dit nieuwe gerucht mogen geloven.

The Flash belooft een behoorlijk interessante - én volle - film te worden. In zijn eerste solofilm belandt de supersnelle held in alternatieve werelden, waarin hij personages uit oudere DC-films zal ontmoeten. Zo is onder meer bevestigd dat Michael Keaton terugkeert als Batman.

Volgens een nieuw gerucht zal Lynda Carter, gedeeld door The Vulcan Reporter, ook haar opwachting maken in de film. De 69-jarige actrice, die twee jaar geleden haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg, zou daar op dit moment over in onderhandeling zijn met Warner Bros.

Een cameo van Carter zou niet alleen leuk zijn voor de fans, maar ook voor de actrice zelf. Carter is namelijk een groot fan van het DC Extended Universe en dook eerder dit jaar onder meer op bij het Wonder Woman 84-panel tijdens het DC FanDome.

NieuwsFilm

meest populair