Algemeen

Introduceert 'Captain Marvel 2' de volgende Avenger?

Wordt Monica Rambeau stiekem een nieuwe Avenger?

door Jim Pedd om 07:34 in Algemeen
Het zou goed kunnen dat de tweede Captain Marvel-film ons aan een nieuwe heldin in het MCU voorstelt. In de eerste film zagen we een jonge Monica Rambeau. Maar wellicht dat zij via de tweede film rond Captain Marvel haar debuut kan maken als een gloednieuwe Avenger.

Rambeau was de dochter van Maria, de beste vriendin van Carol Danvers. Het meisje had een goede band met Carol, en noemde haar zelfs haar tante. Toen de twee herenigd werden, was Rambeau natuurlijk dolgelukkig en had ze iets om naar op te kijken in Captain Marvel.

Superkrachten krijgen
Tot nu toe is Monica een gewoon kind in het MCU. Maar in de comics is ze een superheld. Ze krijgt krachten als ze blootgesteld wordt aan energie uit een andere dimensie, die ervoor zorgen dat ze energie kan manipuleren. Ze voegde zich in de comics snel bij de Avengers en noemde zichzelf eerst Captain Marvel, en later Photon, Pulsar en tegenwoordig Spectrum.

Aangezien Teyonnah Parris gecast is als een volwassen Rambeau, zien wij het wel als een mogelijkheid dat ze een grotere rol krijgt in het Marvel Cinematic Universe. Wellicht zelfs dat ze straks te zien is als een volwassen, heldhaftige, Avengers.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Yes, introduceer nog een perfecte (lees: zonder gebreken) Mary Sue. Zeer relateerbaar voor jonge meisjes, aangezien je zulke vrouwen niet in de grote mensenwereld gaat tegenkomen.
Elke held met gebrekken is interessant, want een held(in) moet ook leren van zijn/haar fouten.

Ang3l

Avatar

Niet elke held hoeft een getroebleerde jeugd of een trauma te hebben he ;) Kun je daarna alsnog fouten maken! (0 tegenslag is wat saai, en overpowered zijn ook)

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Niet elke held hoeft een getroebleerde jeugd of een trauma te hebben he ;)"
Wie zegt dat je dat moet hebben. Smiley face

Kan jij, als normaal mens, zomaar een trein besturen zonder dat je een opleiding hebt gevolgd bij ProRail.
Kijken we naar de superhelden. Ziet hoe Superman voor het eerst zien vliegen in Man of Steel en ziet hoe Captain Mary Sue voor voor het eerst Superman gaat spelen.

JMRG

Avatar

Ze speelt in Wandavision voor Sword dus we zullen het zien

NieuwsFilm

meest populair