Introduceert 'Captain Marvel 2' de volgende Avenger?

Introduceert 'Captain Marvel 2' de volgende Avenger?

Wordt Monica Rambeau stiekem een nieuwe Avenger?

Het zou goed kunnen dat de tweede Captain Marvel-film ons aan een nieuwe heldin in het MCU voorstelt. In de eerste film zagen we een jonge Monica Rambeau. Maar wellicht dat zij via de tweede film rond Captain Marvel haar debuut kan maken als een gloednieuwe Avenger.

Rambeau was de dochter van Maria, de beste vriendin van Carol Danvers. Het meisje had een goede band met Carol, en noemde haar zelfs haar tante. Toen de twee herenigd werden, was Rambeau natuurlijk dolgelukkig en had ze iets om naar op te kijken in Captain Marvel.

Superkrachten krijgen
Tot nu toe is Monica een gewoon kind in het MCU. Maar in de comics is ze een superheld. Ze krijgt krachten als ze blootgesteld wordt aan energie uit een andere dimensie, die ervoor zorgen dat ze energie kan manipuleren. Ze voegde zich in de comics snel bij de Avengers en noemde zichzelf eerst Captain Marvel, en later Photon, Pulsar en tegenwoordig Spectrum.

Aangezien Teyonnah Parris gecast is als een volwassen Rambeau, zien wij het wel als een mogelijkheid dat ze een grotere rol krijgt in het Marvel Cinematic Universe. Wellicht zelfs dat ze straks te zien is als een volwassen, heldhaftige, Avengers.

NieuwsFilm

meest populair