Algemeen

Gaat David Lynch (Mulholland Dr., Twin Peaks) éindelijk weer een film maken?

Lynch maakte in 2017 nog een nieuw seizoen van Twin Peaks, maar zijn laatste film stamt alweer uit 2006.

door Zilko Tarici om 10:07 in Algemeen
Volgens een recent productieschema dat geplaatst werd op de site Production Weekly, zou regisseur David Lynch voor Netflix werken aan een nieuw project met de titel Wisteria. Het is nog onduidelijk of het een film- of tv-project betreft, maar het lijkt er sterk op dat de opnames in mei 2021 zullen beginnen in Los Angeles.

Filmfanaten zal het nieuws als muziek in de oren klinken, gezien het feit dat Lynch sinds Inland Empire uit 2006 geen film meer heeft gemaakt. Natuurlijk maakte hij wel in 2017 met het nodige succes een derde seizoen van de serie Twin Peaks. Wisteria zal geproduceerd worden door Sabrina S. Sutherland.

Gaat het eindelijk gebeuren?
Filmsite The Playlist meldde echter kort hierna dat Netflix geen commentaar heeft gegeven op het project. Er gaan al langere tijd geruchten over een nieuw project voor Lynch, maar dit is het eerste signaal dat er ook echt iets aan zit te komen. Houd FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws over Wisteria.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Filmtotaal "Filmfanaten zal het nieuws als muziek in de oren klinken"
Ik ben in ieder geval geen filmfanaat.

Spider-fan

Avatar

De Twin Peaks terugkeer was geweldig. Puur Lynch, meer nog dan de originele serie die meer dan mensen vaak beseffen ook voor een groot deel Mark Frost's werk was. Meestal denkt men dat Twin Peaks een pure Lynch creatie was, maar het was 50/50 een samenwerking met Frost.

Hij zei heel lang dat hij gewoon geen ideeën meer had voor lange films en series. Hij maakt natuurlijk wel doorlopend korte films, waarvan er maar eentje op Netflix staat.

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik ben in ieder geval geen filmfanaat."

"Filmliefhebber" dan?.
Let op het staat tussen de haakjes Smiley face

Maac

Avatar

^Moet ik daarvoor zin hebben in een nieuwe productie van een oude zeurpiet die al 20 jaar nauwelijks interessants meer heeft gedaan voor cinema? Anders pas ik ook voor 'liefhebber' Smiley face

Master Of Films

Avatar

^
LOL

Helaas weet ik niet de voorwaarden van een "filmliefhebber".
Maar toch heb ik wel een zwak voor deze oude zeurpiet die al 20 jaar nauwelijks interessants meer heeft gedaan voor cinema. Waarbij ik de cinema definitie van Scorsese ga gebruiken.

Toegeven. Het beste stukje van Inland Empire zat in de film, maar ergens anders op de DVD.

Crush

Avatar

Ik hoop toch op een film.

NieuwsFilm

meest populair