Algemeen

Eerste foto's Netflix scifi-film met Leonardo DiCaprio

We zien DiCaprio met Jennifer Lawrence.

door Bram de Groot om 10:32 in Algemeen
Een paar dagen geleden keken we nog naar de beste en slechtste film van Leonardo DiCaprio en in de reacties viel te lezen dat de acteur "zijn hele carrière weg heeft weten te blijven van échte troep". En dat is prima constatering.

Nu werkt de acteur uit films als Catch Me if You Can en J. Edgar aan de volgende film van regisseur Adam McKay (Vice, The Big Short). Hij maakt voor Netflix de sci-fi komedie Don't Look Up en ondanks dat McKay mooie films afleverde, is het de vraag of deze geen afbreuk gaat doen aan de reeks mooie films van DiCaprio.

In Don't Look Up heeft hij in ieder geval de hulp van een enorme sterrencast, met naast DiCaprio zelf ook Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande.

Eerste setfoto's Don't Look Up
Hieronder zie je de eerste foto's vanaf de set in Boston in de States. We zien zowel DiCaprio als Jennifer Lawrence, die waarschijnlijk de astronomen spelen die op een missie zijn om de aarde te waarschuwen voor een naderende ramp.


Ramp in aantocht!
Don't Look Up gaat over twee niet al te bekende astronomen. Ze gaan op een mediatour beginnen om de wereldbevolking te waarschuwen voor een asteroïde die de aarde nadert. Binnen zes maanden zou de aarde vernietigd worden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Ron Burgundy approves.

CC

Avatar

Kleine correctie, gaat om astronomen (sterrenkundigen) niet om astronauten.

bullshark

Avatar

Sci fi zou afbreuk doen aan de carrière van een acteur? Je bent een echte snob.

NieuwsFilm

meest populair