Oh nee... Wordt 'No Time to Die' opnieuw uitgesteld?

Oh nee... Wordt 'No Time to Die' opnieuw uitgesteld?

Gelukkig duurt het nog even voor het april 2021 is.

Lijdzaam kijken wereldwijde bioscoopeigenaren toe naar hoe de mondiale coronabeperkingen de zalen leeg houden en Hollywood het leeuwendeel van de blockbusters blijft opschuiven, met zo nu en dan een aardige release. Veel verandering lijkt er niet te komen.

In een artikel van Variety valt te lezen dat veel bepalende Hollywood-gezichten verwachten dat films opgeschoven blijven worden. En dit kan nog wel eens grote gevolgen hebben voor de James Bond-film No Time to Die.

Eerste kwartaal 2021 al leeg
Ondanks dat we deze maand 5 grote films in de (Nederlandse) bioscopen verschijnen, is het eerste kwartaal van 2021 beperkt bezet met grote titels. De drie grootste titels zijn vooralsnog Chaos Walking (januari), The King's Man (februari), Morbius (maart). Bond 25 staat in Nederland gepland voor 1 april.

Variety ziet het zomaar gebeuren dat No Time to Die weer wordt opgeschoven, naar bijvoorbeeld november 2021. En dat komt dan vooral doordat de Bond-film van regisseur Cary Fukunaga zomaar de eerste grote blockbuster kan zijn na de coronacrisis. En dat is toch best een risico voor een ruim $300 miljoen kostende film.

Dan toch verkopen aan streaming?
Dan toch maar een verkoop? Het zou nog steeds kunnen. Paramount Pictures lijkt zijn films graag te willen verkopen. Films als Without Remorse, Coming 2 America en The Trial of the Chicago 7 gingen al voor velen miljoenen naar streaming. Eerder stond No Time to Die te koop van een bedrag van $600 tot 800 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair