Algemeen

Oh nee... Wordt 'No Time to Die' opnieuw uitgesteld?

Gelukkig duurt het nog even voor het april 2021 is.

door Bram de Groot om 11:02 in Algemeen
Lijdzaam kijken wereldwijde bioscoopeigenaren toe naar hoe de mondiale coronabeperkingen de zalen leeg houden en Hollywood het leeuwendeel van de blockbusters blijft opschuiven, met zo nu en dan een aardige release. Veel verandering lijkt er niet te komen.

In een artikel van Variety valt te lezen dat veel bepalende Hollywood-gezichten verwachten dat films opgeschoven blijven worden. En dit kan nog wel eens grote gevolgen hebben voor de James Bond-film No Time to Die.

Eerste kwartaal 2021 al leeg
Ondanks dat we deze maand 5 grote films in de (Nederlandse) bioscopen verschijnen, is het eerste kwartaal van 2021 beperkt bezet met grote titels. De drie grootste titels zijn vooralsnog Chaos Walking (januari), The King's Man (februari), Morbius (maart). Bond 25 staat in Nederland gepland voor 1 april.

Variety ziet het zomaar gebeuren dat No Time to Die weer wordt opgeschoven, naar bijvoorbeeld november 2021. En dat komt dan vooral doordat de Bond-film van regisseur Cary Fukunaga zomaar de eerste grote blockbuster kan zijn na de coronacrisis. En dat is toch best een risico voor een ruim $300 miljoen kostende film.

Dan toch verkopen aan streaming?
Dan toch maar een verkoop? Het zou nog steeds kunnen. Paramount Pictures lijkt zijn films graag te willen verkopen. Films als Without Remorse, Coming 2 America en The Trial of the Chicago 7 gingen al voor velen miljoenen naar streaming. Eerder stond No Time to Die te koop van een bedrag van $600 tot 800 miljoen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Get it over with over with en breng die klotefilm toch uit.

Wil weten of hij echt zo erg wordt als waar ik bang voor ben of dat het toch meevalt.

GreenHornet

Avatar

Als ze het toch op Streaming willen uitbrengen maak dan een CrossStreaming-Deal met Amazon/TimeWarner/Netflix en tegelijk op alle streaming diensten uitbrengen. En de kosten verdelen onder elkaar.

MattOMatic

Avatar

Ik zou hem ook uitstellen tot november. Als je dan toch vanuit een financieel perspectief wacht en de film op de plank laat liggen kun je het wat mij betreft beter maar meteen goed doen en wachten tot er daadwerkelijk een kans is (maar uiteraard geen zekerheid) dat bioscoopbezoeken enigszins weer lijken op wat die vroeger waren.

Master Of Films

Avatar

MattOMatic "Ik zou hem ook uitstellen tot november."
Maar jij hoeft geen 1 miljoen dollar aan rente per maand te betalen, dus uitstellen naar nov 2021 is juist een niet al te beste financieel perspectief Smiley face

The James Bond film No Time to Die is reportedly accruing $1 million in interest, every month that it sits on the shelf. ... According to a story on The Hollywood Reporter, MGM is racking up costs because of the delay, and is not in a position to pay its debts until the film starts making money.

MattOMatic

Avatar

@Master Of Films Das een sterk argument, ik wist niet dat dat zoveel was. Dat maakt nog een uitstel idd risicovoller. Ben benieuwd wat ze gaan doen.

Spider-fan

Avatar

Ik hoop echt dat ze voor streaming kiezen als April niet doorgaat. Nog een heel jaar wachten vind ik wel erg lang. Als het vaccin in Januari beschikbaar is, waarom is uitstel dan nog nodig?

Gigan72

Avatar

@spiderfan
Het vaccin gaat eerst naar de oudere en zieken en zorgpersoneel.
De rest kan het pas krijgen later in 2021

Spider-fan

Avatar

Maar het is niet verplicht, dus veel mensen die geen corona hebben zullen het niet doen en gaan niet wachten tot het beschikbaar is. Als de verdere uitbreiding van de ziekte grotendeels in bedwang is, zullen de meesten gewoon naar de bioscoop gaan. Het hangt ervan af hoe goed het gaat werken.

Maar op deze manier wordt de productie voor de volgende Bondfilm ook uitgesteld. Er is nog niks bekend of ze al met de volgende bezig zijn, want ze bekijken het altijd per film wat ze met de volgende gaan doen. Als de film het goed genoeg gedaan heeft, gaan ze verder met de volgende.

GreenHornet

Avatar

Productie nieuwe Bond begint pas na Pandemie.

Ze moeten eerst van deze film af.

NieuwsFilm

meest populair