Algemeen

'Freaky' straks gecombineerd met 'Happy Death Day'?

Ontmoeting tussen slasherfilms van Christopher Landon?

door Bram de Groot om 14:50 in Algemeen
Op dit moment draait de sterk ontvangen slasherkomedie Freaky in de Nederlandse bioscopen. De film werd geregisseerd door Christopher Landon die ook bekend is van de twee Happy Death Day-films uit 2017 en 2019. Tijd voor een cross-over?

In Freaky ruilt een jonge tiener (Kathryn Newton) van lichaam met een seriemoordenaar en in Happy Death Day ontmoeten we een ander schoolmeisje (Jessica Rothe), maar zij beleeft haar dood iedere dag opnieuw. Films met herkenbare plotlijnen in een roodgerand slasher-jasje.

Cross-over Freaky en Happy Death Day
Als het aan Rothe uit Happy Death Day ligt dan gaat de cross-over er komen. "Dat zou zo gek en zo leuk zijn. Ik ben er helemaal voor," vertelde Rothe in een recent interview.

"Hier is het ding, alles dat Chris bedenkt klinkt gewoon als een leuke, geweldige gekkigheid. Wat ik zo leuk vind aan de Happy Death Day-films en wat er in Freaky is ingebracht zijn de nieuwe en inventieve werelden vol humor en hart," aldus Rothe.


Grappig, duister en zo verwrongen
Rothe voegde toe: "Beide films hebben zoveel gevoel, ook al zijn ze grappig, duister en zo verwrongen. Daarom denk ik dat ze elkaar kunnen overlappen. En er is een kleine beetje onverklaarbare magie, dus ik zie het al voor me dat Tree en Millie bepaalde shit samen uitzoeken."

Zou jij de cross-over willen zien van deze tweede erg luchtige Blumhouse-slasherkomedies? Titelsuggesties zijn voor de hand liggend!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kevin1994

Avatar

Happy Death Day is geniaal. Je ziet hoe ze langzaamaan helemaal ontspoord doordat ze elke keer precies dezelfde dingen meemaakt. Maar ik zie liever daarvan een derde deel.

Sunspot

Avatar

Ken deze films niet

NieuwsFilm

meest populair