Nieuwe Marvel-helden te zien op uitgelekte setbeelden

Hailee Steinfeld in actie met pijl en boog, én hond.

Jeremy Renners Clint Barton heeft zich ontfermd over een jonge heldin op de eerste setbeelden van de Marvel-serie Hawkeye. Hoewel het voor de echte fans geen verrassing meer zal zijn wie deze heldin is, bevestigen de beelden ook de komst van een ander geliefd personage uit de comics.

Voor degenen die nog twijfelden of Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld nou wel of niet gecast is als Kate Bishop in het Marvel Cinematic Universe, is vandaag het ultieme bewijs verschenen. Steinfeld is namelijk naast Renner gespot op de set van de Disney Plus-serie Hawkeye in Brooklyn, New York, zo tonen de onderstaande foto's. Waarom Marvel zolang wacht met een officiële aankondiging, is overigens niet duidelijk.


Meer weten?



Tweet verwijderd

Trouwe viervoeter
Naast Bishop, zien we ook een ander bekend personage uit de comics op de set: Lucky the Pizza Dog, een Golden Retriever die van pizza's houdt. In de comics heette deze hond eerst Arrow en was hij in het bezit van de maffioso Ivan Banionis, maar nadat Hawkeye hem wat liefde toonde, besloot hij zijn eigenaar aan te vallen.

Bekijk de afbeelding
Daardoor raakte hij echter zwaargewond, maar gelukkig wist hij na de nodige operaties weer op te knappen. Hawkeye besloot de hond vervolgens te adopteren en hem de naam Lucky te geven. Later kreeg hij wederom een nieuw baasje: Kate Bishop.

Overigens was Lucky the Pizza Dog ook al op een eerder vrijgegeven concepttekening te bewonderen.

Bekijk de afbeelding
Mogelijk gaan zowel Kate Bishop als Lucky the Pizza Dog in de toekomst een grotere rol spelen in het Marvel Cinematic Universe en duiken zij ook in de films op.

NieuwsFilm

meest populair