Algemeen

Nieuwe Marvel-helden te zien op uitgelekte setbeelden

Hailee Steinfeld in actie met pijl en boog, én hond.

door Jeffrey Kouters om 11:13 in Algemeen
Jeremy Renners Clint Barton heeft zich ontfermd over een jonge heldin op de eerste setbeelden van de Marvel-serie Hawkeye. Hoewel het voor de echte fans geen verrassing meer zal zijn wie deze heldin is, bevestigen de beelden ook de komst van een ander geliefd personage uit de comics.

Voor degenen die nog twijfelden of Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld nou wel of niet gecast is als Kate Bishop in het Marvel Cinematic Universe, is vandaag het ultieme bewijs verschenen. Steinfeld is namelijk naast Renner gespot op de set van de Disney Plus-serie Hawkeye in Brooklyn, New York, zo tonen de onderstaande foto's. Waarom Marvel zolang wacht met een officiële aankondiging, is overigens niet duidelijk.


Meer weten?Trouwe viervoeter
Naast Bishop, zien we ook een ander bekend personage uit de comics op de set: Lucky the Pizza Dog, een Golden Retriever die van pizza's houdt. In de comics heette deze hond eerst Arrow en was hij in het bezit van de maffioso Ivan Banionis, maar nadat Hawkeye hem wat liefde toonde, besloot hij zijn eigenaar aan te vallen.


Daardoor raakte hij echter zwaargewond, maar gelukkig wist hij na de nodige operaties weer op te knappen. Hawkeye besloot de hond vervolgens te adopteren en hem de naam Lucky te geven. Later kreeg hij wederom een nieuw baasje: Kate Bishop.

Overigens was Lucky the Pizza Dog ook al op een eerder vrijgegeven concepttekening te bewonderen.


Mogelijk gaan zowel Kate Bishop als Lucky the Pizza Dog in de toekomst een grotere rol spelen in het Marvel Cinematic Universe en duiken zij ook in de films op.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Hawkeye voelt voor mij toch te veel aan als een Green Arrow rip-off.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ben benieuwd!
Leuk dat Renner terug is als Clint. Met Hawkeye kon zoveel meer gedaan worden...

Master Of Films

Avatar

Kijk, dat is nou een echte bevestiging.
Hailee Steinfeld heeft idd de looks van Kate Bishop.

GreenHornet

Avatar

Kate Bishop lijkt veel op Hailee Steinfeld

Decepticon

Avatar

Leuke bevestiging, ik zie Steinfeld graag in films.

NieuwsFilm

meest populair