Algemeen

Jamie Foxx doet zeer vaag over rol in 'Spider-Man 3'

Jamie Foxx zou terugkeren als Electro.

door Bram de Groot om 15:29 in Algemeen
Alweer geruime tijd geleden verscheen er het bericht dat Jamie Foxx een opvallende rol heeft in het vervolg op Spider-Man: Far From Home uit 2019. Hij zou terugkeren als het personage Electro dat hij speelde in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014.

Ondanks dat Foxx zijn rol leek te bevestigen via een snel verwijderd Instagram-bericht, is er nog steeds geen officiële bevestiging van zijn aandeel in de film die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe.

De acteur zelf doet nu ook vaag. "Je hebt helemaal gelijk, ik kan er niet over praten. Maar als ik erin zit, ben ik zo blij," aldus Foxx die waarschijnlijk een spreekverbod heeft over zijn rol. En dat gebeurt uiteraard wel vaker bij de films van Marvel.

Opnames gestart voor Spider-Man 3
Ondertussen is Jon Watts gestart met de opnames voor Spider-Man 3 waarin in ieder geval Tom Holland terugkeert en Benedict Cumberbatch te zien is als Doctor Strange.

Net als de serie WandaVision en films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness en hoogstwaarschijnlijk Thor: Love and Thunder zet Spider-Man 3 het Multiversum wagenwijd open.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair