Kijktips: 3 topfilms die je vanavond nog kan streamen

Kijktips: 3 topfilms die je vanavond nog kan streamen

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
In de lente van 1917, op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog, krijgen twee jonge Britse soldaten - Schofield en Blake - een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. De twee moeten namelijk in een race tegen de klok vijandelijk gebied doorsteken om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval op honderden soldaten voorkomen kan worden.


Meer tips nodig?


Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: Disney+
De gewetenloze, steenrijke wapenhandelaar Tony Stark wordt na een demonstratie gekidnapt en opgesloten in een Afghaanse grot. Tijdens zijn gevangenschap komt hij tot inkeer. Hij weet een onverwoestbaar pak te bouwen, te ontsnappen en het harnas vervolgens te verfijnen. Stark besluit voortaan alleen nog te strijden voor wereldvrede en groeit zo uit tot de superheld Iron Man.


Bekijk ook:


Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: Netflix
Detective William Somerset heeft nog een week te gaan voordat hij met pensioen mag. Maar dan duikt er een nieuwe seriemoordenaar op die mensen vermoordt die zich schuldig maken aan de zeven doodzonden. Samen met zijn nieuwe partner David Mills onderzoekt Somerset de gruwelijke daden en raakt hij steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.

NieuwsFilm

meest populair