Algemeen

Verrassing: 'Zack Snyder's Justice League' verschijnt sneller dan gedacht

De nieuwe Justice League moet binnen enkele maanden op HBO Max staan.

door Bram de Groot om 08:28 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat er een hele reeks bioscoopfilms gelijk op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max verschijnen gelijk met dat deze op het witte debuteren. Net als Disney lijkt Warner Bros. zich volop te richten op streaming.

Naast het grote nieuws van gisteren onthulde WarnerMedia CEO Jason Kilar dat Zack Snyder's Justice League (veel) eerder verschijnt dan verwacht. Oorspronkelijk werd nog uitgegaan van een release in augustus 2021. Maar dat wordt dus eerder.

Zack Snyder's Justice League eerder online!
"En wat betreft HBO Max, er zijn zoveel geweldige originele HBO-series en Max-originals waar ik enthousiast over ben. De Tiger Woods HBO-documentaire die in januari aankomt is ongelooflijk. En het kleine project genaamd Zack Snyder's Justice League komt ook in een paar maanden," schreef Kilar in een blogpost.


Regisseur Zack Snyder werkt al een flinke tijd aan Zack Snyder's Justice League die in vier delen op HBO Max moet verschijnen en daarna als volledige film is te kijken.

De aanvullende opnames voor 5 extra minuten aan beeldmateriaal werden in oktober al opgenomen. Het wachten is nu op een officiële verschijningsdatum.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ben benieuwd of er meer content van 2022 naar voren worden geschoven naar 2021

Master Of Films

Avatar

En wat betreft HBO Max, er zijn zoveel geweldige originele HBO-series en Max-originals waar ik enthousiast over ben.
Als ze een paar geleden waren begonnen met HBO Max, dan hadden nog Game of Thrones kunnen gebruiken voor hun exclusieve HBO Max seller Smiley face

Zack Snyder's Justice League wordt in de Hollwyood wandelgangen al de The Mandalorian van HBO Max genoemd.
Ik praat niet over kwaliteit, maar over populariteit.
Wat pindakaas voor muizen is, moet Zack Snyder's Justice League voor nog meer HBO Max leden gaan aantrekken.

leidenaar

Avatar

Trailer gezien en zie geen verschil met de 1ste versie. Gaat niks worden.

RobzZ01

Avatar

@leidenaar,

Duh. Die trailer is namelijk ook precies hetzelfde als de eerste, afgezien van een paar shots. De trailer moest namelijk op een aantal platforms offline vanwege een rechten-kwestie om de muziek. Dat is sindsdien rechtgezet en voor de 'reupload' had Zack er nog wat extra shots aan toegevoegd.

Het is dus helemaal geen nieuwe trailer.

Of heb je het over geen verschil met de Whedon versie? Als je daarin geen verschil ziet dan weet ik het ook niet meer. Hoe dag en nacht wil je de film qua toon hebben.

NieuwsFilm

meest populair