Algemeen

Disney+ voegde deze nieuwe films toe afgelopen week

Bekijk hier het overzicht!

door Jim Pedd om 21:38 in Algemeen
Er zijn vier nieuwe films toegevoegd aan streamingdienst Disney+. Met als hoogtepunt waarschijnlijk Mulan, dat de afgelopen drie maanden enkel via Premier Access te zien was.

Mulan (2020)
Regie: Niki Caro | Cast: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li
Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.

Diana: In Her Own Words (2017)
Regie: Tom Jennings, David Tillman | Cast: Camilla Parker-Bowles, Prince Charles, Prince Harry, Princess Diana
Deze documentaire kijkt naar opnames van Princess Diana, die zij maakte voor een boek dat door Andrew Morton geschreven werd. In dit boek vertelt Diana over haar leven en de gebeurtenissen die ze meemaakte.

The Disney Family Singalong Volume 2 (2020)
Regie: Hamish Hamilton, James B. Merryman | Cast: Christina Aguilera, Lindsay Arnold, Alan Bersten, Sabrina Carpenter
Ryan Seacrest is de presentator van deze tweede Disney Family Singalong, waarin beroemdheden en hun families hun favoriete Disney-liedjes zingen. Dit jaar doen ze dat vanuit huis en zien we gaststerren als John Legend, Christina Aguilera, Shakira en Katy Perry.

Godmothered (2020)
Regie: Sharon Maguire | Cast: Isla Fisher, Jillian Bell, Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis
Een jonge en nogal onervaren fee moet zichzelf bewijzen. En dus gaat ze op zoek naar een jong meisje, wiens verzoek om hulp genegeerd werd. Zo hoopt ze zichzelf te kunnen bewijzen en eindelijk haar sporen te verdienen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair