Algemeen

Keanu Reeves is terug als Neo: Eerste blik op 'The Matrix 4'

Warner Bros. heeft vandaag het officiële logo van de langverwachte vervolgfilm onthuld.

door Jeffrey Kouters om 18:29 in Algemeen
Volgend jaar keert Keanu Reeves (John Wick) na achttien jaar terug als Neo in The Matrix 4. Warner Bros. heeft vandaag het officiële logo voor deze langverwachte vervolgfilm onthuld.

The Matrix gaat over computerprogrammeur Thomas A. Anderson (Reeves) die illegaal bijklust als hacker onder het alias Neo. Op een dag wordt hij benaderd door een de cyberrebellen Morpheus (Laurence Fishburne, die voor zover we weten niet terugkeert in deel 4) en Trinity (Carrie-Anne Moss).

Zo komt hij erachter dat onze wereld helemaal niet bestaat en slechts een schijnwereld is. The Matrix is een computersimulatie om mensen onder controle te houden. In de laatste film zagen we hoe The Matrix na de dood van Neo werd gereset, maar dat hij niet terug tot leven keerde.

Wel voorspelde The Oracle (Mary Alice) dat Neo ooit nog terug zou keren en dat gaat nu dus gebeuren.

Tijd voor vierde deel
The Matrix 4 zal volgend jaar worden uitgebracht. De Wachowski-zussen waren verantwoordelijk voor de regie van de eerste drie films, maar voor het vierde deel keert alleen zus Lana terug.

Zij verfilmt een script dat geschreven is door David Mitchell (Cloud Atlas) en Aleksander Hemon (The Lazarus Project). Over het verhaal is nog niets bekend; laat staan dat we weten hoe Neo terugkeert.

Hieronder wel alvast het officiële logo!10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guido96

Avatar

Zegt dus nog niet zoveel.

Brein8998

Avatar

Lijkt me sterk dat de film “The Matrix 4” gaat heten. Had eerder iets verwacht als “The Matrix Retribution” of “The Matrix Reconfigured”.

don lukas

Avatar

Een twee drie vier. Hoedje van papier.

Sietzet

Avatar

Waar is die eerste blik dan?
Het logo?
Maaruhm, ik blijf het lastig vinden om te zeggen dat de zussen de eerste trilogy hebben gemaakt. Ja, nu zussen maar toen waren het toch de broers, kunnen we dat aub blijven zeggen??

Rayan

Avatar

The Matrix IV: A New Hope

MathiasVDB

Avatar

Denk eerder 'The Matrix debugged'

DucoZ

Avatar

The Matrix : Disappeared Cox

Kasvand

Avatar

Eerste blik? Nogal clickbait.... alleen een 4 in Matrix stijl? Beetje jammer

NieuwsFilm

meest populair