Algemeen

Gaat deze regisseur de carrière van Johnny Depp redden?

Zijn oude vriend Tim Burton lijkt de acteur nog niet vergeten te zijn.

door Timothy van Damme om 19:54 in Algemeen
Zoals de lezers van deze website inmiddels wel weten, gaat acteur Johnny Depp door een diep dal. Na een verloren rechtszaak tegen een roddelblad lijkt de een na de ander hem te laten vallen.

De rechtszaak ging niet expliciet over de vermeende mishandelingen, maar om het feit dat hij een "vrouwenmepper" werd genoemd. Toch blijft er na het verlies een bepaald stigma aan hem kleven, waardoor bepaalde studio's liever even niet met hem werken.

Oude vrienden
Gelukkig heeft Depp ook nog wat oude vrienden die hem niet in de steek laten. Eentje daarvan is Tim Burton. De twee werkten inmiddels al aan 8 films samen.

Hun eerste gezamenlijke film was uiteraard Edward Scissorhands, dat door velen nog steeds als hun beste werk wordt gezien. In 2012 kon je hun voorlopig laatste samenwerking zien. Dat was het minder goed ontvangen Dark Shadows.

Bizarre typetjes
Aan die imposante lijst lijkt er nu een film toegevoegd te worden. Burton zou voor zijn geplande Addams Family-reboot een rol hebben geschreven voor zijn oude vriend. Het zou gaan om Gomez Addams, de patriarch van het het vreemde gezin.

Heel verrassend is dat niet, want Depp speelde in de afgelopen jaren allerlei bizarre typetjes in de films van Burton. Gomez zou daar uitstekend op aansluiten. Toch moet het een flinke opsteker zijn voor de acteur. Volgens diverse analisten zou hij namelijk nooit meer aan de bak komen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Dankje!! Tim ik kijk hier nu al naar uit

Gyros regime

Avatar

Burton is echt een geweldenaar, zijn films hebben altijd iets magisch en duisters. Ook Dark Shadows en Dumbo vond ik erg goed.

Angelo1979

Avatar

Echt te gek veur d’n Depp.

Ben wel benieuwd naar deze samenwerking tussen
Depp en Burton.

Frankenculaman

Avatar

Ik kijk er alvast naar uit. Den Depp zou een geweldige Gomez zijn

kokosnoot

Avatar

Zou hij prima kunnen spelen! ^^

Bigds9fan

Avatar

Ben zelf nooit geen fan geweest van Depp en Raul Julia was een perfecte Gomez.

X-pool

Avatar

Yess

Artificialis

Avatar

Gelukkig is er nog iemand die zijn vrienden niet laat vallen.

Jkorpor030

Avatar

Ik hoop en gun het Depp zeker!

Goku32

Avatar

Tim topper dat jij hem iedergeval niet laat vallen , want het is een goeie acteur, die gewoon ze werk goed doet. Wat er thuis af speelt is niet belangerijk voor ons mensen. Als hij maar goeie films maakt dat is het Belangerijkste

NieuwsFilm

meest populair