Algemeen

'X23'-film als spin-off van 'Logan' is nog altijd mogelijk

Maar dan moeten Disney en Marvel Studios dat wel willen.

door Jim Pedd om 12:21 in Algemeen
Dafne Keen wist goed te scoren met haar filmdebuut als X23 in Logan. Met die film uit 2017 lanceerde ze haar carrière en was ze te zien als de jonge vrouwelijke kloon van Wolverine.

De R-Rated superheldenfilm werd genomineerd voor een Academy Award (voor het Best Adapted Screenplay). En er werd lang gesproken over een mogelijke spin-off die helemaal zou gaan draaien om X23. Dat wordt nu voor het eerst voor Keen bevestigd.

X23-film maken
"Een aantal mensen van Fox vertelden mij dat er misschien nog een deel zou komen. Maar het is heel lang geleden dat ze dat deden en was tijdens de opnames. Sindsdien hebben ze mij nooit meer gebeld", aldus Keen.

Dat zal voortkomen uit het feit dat Fox is overgenomen door Disney, waarmee de rechten op de X-Men helemaal in handen zijn van Marvel Studios. Dat heeft zo zijn eigen plannen met de filmfranchise en daar hoort een losse op zichzelf staande film rond X23 niet bij.

Voorlopig gaan we er dus niet vanuit dat het zover zal komen. Maar Keen blijft hopen: "Als ze daartoe besluiten, dan sta ik meteen klaar!"

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Zij is nog erg jong, laat haar eerst maar groeien

NieuwsFilm

meest populair