Algemeen

Daniel Radcliffe was een "brokkenpiloot" tijdens de 'Harry Potter'-opnames

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe blikt terug op opnames.

door Bram de Groot om 17:09 in Algemeen
De Daniel Radcliffe van nu is zeker niet meer het brave jongetje Harry Potter uit de bekende reeks films rond dit magische personage. De bebrilde Potter is nog wel altijd een belangrijk deel van het leven van de acteur.

Net al zovele acteurs die iconische rollen hebben vervuld, probeert Radcliffe al jaren van zijn imago af te komen. Dit lukt hem redelijk, maar helemaal gaat dat uiteraard niet lukken.

Tijdens 'First We Feast's Hot Ones' sprak hij kort over de opnames en benoemde een grappig terugkerend issue met de toverstafjes.


"De toverstafjes heb ik veel gebroken omdat ik er gewoon graag mee wilde trommelen op mijn benen. Dus eens in de drie of vier weken werd het stafje zwakker tot het punt waarop het gewoon brak. Dus dan zei ik tegen de propmaster dat het me erg speet, en hij zou me een blik geven als: 'Stop alsjeblieft met drummen.'"

10 jaar lang Harry Potter
Van Harry Potter and the Sorcerer's Stone uit 2001 tot en met Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 speelde Radcliffe de rol van Potter. Nog altijd zijn er geruchten voor een revival, al hopen veel fans dat dit nooit zal gebeuren.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair