Gerucht: De nieuwe 'Pirates of the Caribbean' gaat het compleet anders doen

Gerucht: De nieuwe 'Pirates of the Caribbean' gaat het compleet anders doen

De volgende films worden anders, minder fantasierijk.

Sinds de release van Dead Men Tell No Tales / Salazar's Revenge in 2017 zijn er veel berichten rond de Pirates of the Caribbean-filmreeks die groot werd door de rol van Johnny Depp als Jack Sparrow. De geplande compleet nieuwe film gaat volgens een nieuw gerucht realistischer worden.

De fantasyreeks van Walt Disney is uiteraard alles behalve realistisch en de films laten uiteenlopende maffe figuren zien. Denk maar aan Captain Davy Jones van Bill Nighy of Captain Armando Salazar van Javier Bardem. De nieuwe film met Margot Robbie zou meer historische personages moeten gaan introduceren.

Over een andere boeg!
Volgens geruchtenmaker Daniel Richtman zullen de nieuwe delen in de filmreeks vaker teruggrijpen op piraten die echt hebben bestaan. Het is echter niet ondenkbaar dat dit altijd in een mix gaat met zaken die we eerder zagen, zoals geesten, zeemeerminnen, inktvismensen en zombiehaaien.

Los van dat Robbie vermoedelijk te zien zal zijn als het personage Red, is er weinig bekend over deze losstaande film. Heb jij nog een beetje vertrouwen in deze filmreeks?

https://www.imdb.com/title/tt12598672/

NieuwsFilm

meest populair