Eerste blik op Bugs Bunny en Multiverse(?) in 'Space Jam 2'

Eerste blik op Bugs Bunny en Multiverse(?) in 'Space Jam 2'

Gaat de sequel allemaal bekende franchises door de mixer gooien?

Space Jam: A New Legacy is één van de vele titels die volgend jaar uitgebracht wordt volgens de nieuwe releaseplannen van Warner Bros. We hadden eerder dit jaar al een logo en nu zijn de fans ook getrakteerd op de nieuwe look van boegbeeld Bugs Bunny.

Als onderdeel van het virtuele CCXP-paneel gaf Bugs een rondleiding over het studioterrein terwijl hij het vervolg op de 1996-cultfavoriet promootte.

We zien dat hij nog steeds grotendeels zijn vertrouwde uiterlijk heeft, maar er iets onschuldiger uitziet en zijn benieuwd hoe zijn dynamiek met LeBron James, de opvolger van Michael Jordan, uit de verf komt.

Multiverse
Details over de plot blijven geheimzinnig, maar op TWITTER heeft schrijver/regisseur Ben Mekler in oktober een synopsis geplaatst die fans wel heel erg laat watertanden. Naast de bekende Looney Tunes en basketbalspelers schijnt er een variatie aan franchises een rol te spelen:

Tijdens een reis naar de studio's van Warner Bros. studio's raken LeBron James en zijn zoontje gevangen in een wereld vol bekende verhalen en personages, welke gecontroleerd wordt door een op hol geslagen kracht genaamd Al G (Don Cheadle). Om zijn zoontje te redden, gaat James met de Looney Tunes op avontuur door een fantasiewereld vol iconische filmscènes. Om terug naar huis te kunnen, moeten ze tot slot een wereldwijd bekeken basketbalwedstrijd zien te winnen waarbij Al G digitale superversies van NBA- en WNBA-spelers heeft gecreëerd.

Als bovenstaande waar is, betekent dat dat we ons op kunnen maken voor verwijzingen naar bijvoorbeeld The Matrix, Harry Potter, Police Academy, Lord Of The Rings en optredens van misschien wel The Mask, Pennywise, Batman, de Joker, Superman, de Gremlins en wie weet wat nog meer!

NieuwsFilm

meest populair