Chris Evans speelt anti-Captain America in 'The Gray Man'

Chris Evans speelt anti-Captain America in 'The Gray Man'

De film wordt geregisseerd door de Russo's.

Sinds Avengers: Endgame verschijnen er van Anthony en Joe Russo heel wat films die ze hebben geproduceerd. Na het vermoedelijk kleinschaligere Cherry met Tom Holland, gaan ze nu aan de slag met de blockbuster The Gray Man.

En ook die film is met een acteur uit hun eerdere Marvel-films. Het is Chris Evans die de hoofdrol gaat spelen, naast Ryan Gosling uit films als Blade Runner 2049 en La La Land. Het wordt een spionagethriller die de regisseurs vergelijken met Captain America: The Winter Soldier. Anthony Russo tegenover Collider:


"Gray Man is een spionagefilm. Voor fans van The Winter Soldier, The Gray Man is daarmee te vergelijken. In de zin van dat we het verhaal proberen in te bedden in een zeer moderne omgeving waarmee we op mondiaal niveau worden geconfronteerd, met het oog op de spionagenetwerken en de CIA."

Tegenovergestelde van Captain America
Ook beschreef Anthony Russo het personage van Evans als de voornaamste opponent. "Het zal leuk zijn om Chris in de tegenovergestelde rol van Captain America te zien," aldus de Russo.

De $200 miljoen kostende spionagethriller The Gray Man is een verfilming van het gelijknamige boek uit 2009 van Jove Books en moet op Netflix gaan verschijnen. Het script van Christopher Markus en Stephen McFeely wordt vanaf begin 2021 verfilmd.

NieuwsFilm

meest populair