Jennifer Garner herhaalt iconische bikini scène uit 'Alias'

Jennifer Garner herhaalt iconische bikini scène uit 'Alias'

Er is toch wel wat veranderd in de afgelopen zeventien jaar...

De afgelopen jaren is Jennifer Garner niet in veel grote films verschenen, maar dat betekent niet dat ze uit beeld is. Op Instagram laat de actrice vaak weten wat ze aan het doen is. Net als Selma Blair en Sarah Michelle Gellar is ook zij bezig om iconische scènes uit het verleden na te maken.

Superheld en spion
Jennifer Garner heeft veel grote films op haar naam staan en van allerlei soorten personages gespeeld: van een superheldin in Daredevil en Elektra tot een dertienjarig meisje in het lichaam van een dertigjarige vrouw in 13 Going on 30. Haar doorbraak kwam echter met de serie Alias.

In Alias speelt Garner een spion genaamd Sydney Bristow. De serie liep van 2001 tot en met 2006. Als Spion was de Amerikaanse actrice geregeld in pikante outfits te zien, bijvoorbeeld in een bekende scène uit 2003 waarin ze uit een zwembad stapt in een blauwe bikini.

Sloffen in plaats van hakken
Dat is precies de scène die Garner probeerde te imiteren in 2020. Op Instagram deelde ze haar poging. Kijk hieronder zelf maar in hoeverre het een geslaagde imitatie was of niet.


Er zijn hier en daar toch wat kleine verschillen op te merken. Vooral de hakken die plaats gemaakt hebben voor comfortabele sloffen vallen op. Op Instagram zegt ze ook dat ze had beloofd aan haar manager de video nooit te posten. Gelukkig heeft ze zich daar niet aan gehouden, anders hadden we deze hilarische video moeten missen!

NieuwsFilm

meest populair