Kim Kardashian in bikini in jacuzzi op Insta-foto

Kim Kardashian in bikini in jacuzzi op Insta-foto

De mega-celeb heeft weer een opvallende bikini aan.

Met maar liefst 192 miljoen volgers op Instagram is de celeb en parttime actrice Kim Kardashian één van de meest gevolgde personen op die social. Met één enkele foto heeft ze ook snel vele miljoenen vind-ik-leuks. Haar nieuwste foto in een jacuzzi kreeg er maar liefst 5,2 miljoen.

De bekendste van de Kardashians heeft de afgelopen jaren nog best wat rolletjes gehad in bekende films. Zo zagen we haar in 2008 in de komedie Disaster Movie en een twee jaar geleden was ze nog te zien in Ocean's Eight uit 2018.

Op zoek naar de zon
Via onderstaande link kan je de foto's zien waarop Kim heerlijk in de jacuzzi ligt, in een minuscule bikini. Het water is flink aan het borrelen en de celeb is op zoek naar de zonnestralen die het middagje in het water aangenamer moeten maken. "Vind altijd je lichtje ✨," schrijft ze bij de foto's.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in de jacuzzi zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram!

Als we kijken naar haar IMDb-pagina dan wordt duidelijk dat Kim volgend jaar te zien zal zijn in de romkom Marry Me met ook Jennifer Lopez en Owen Wilson. In de animatiefilm PAW Patrol: The Movie zal ze een stem inspreken.

NieuwsFilm

meest populair