Netflix komt met een flinke waslijst aan nieuwe films in 2021

Netflix komt met een flinke waslijst aan nieuwe films in 2021

Een flinke waslijst eigen Netflix-films dit jaar.

Dit jaar zagen we een aantal succesvolle Netflix Original Films met onder meer The Trial of the Chicago 7, The Old Guard, Extraction, Da 5 Bloods en Mank. Maar ook volgend jaar verschijnen er weer de nodige grote titels. Hieronder vijf van die titels. Komende dagen volgen er meer!


Bekijk de afbeeldingMalcolm & Marie (drama)

Regie: Sam Levinson | Acteurs: Zendaya, John David Washington

Een filmmaker (Washington) keert samen met zijn vriendin (Zendaya) terug naar huis na een feestelijke filmpremière. Ze kijken uit naar de kritiek en het financiele succes. De avond neemt plotseling een wending als onthullingen over hun relaties naar boven komen en de kracht van hun liefde op de proef stellen. Deze film staat al gepland voor 5 februari.


Bekijk de afbeeldingArmy of the Dead (zombiefilm)

Regie: Zack Snyder | Acteurs: Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo

Deze film van Zack Snyder is al een tijdje inde maak en zou zomaar snel in het jaar op Netflix kunnen verschijnen. Een groep huurlingen beraamt een overval op een casino in Las Vegas tijdens een zombie-uitbraak.


Bekijk de afbeeldingBlonde (drama/biopic)

Regie: Andrew Dominik | Acteurs: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson

De mooie Ana de Armas speelt de bekende Amerikaanse actrice Marilyn Monroe die in 1962 op 36 jarige overleed. De film is geen volledig biografische film, maar een gefictionaliseerde kijk op het leven van Monroe.


Bekijk de afbeeldingPinocchio (animatie)

Regie: Guillermo del Toro | Acteurs (stemmen): Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Ron Perlman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Cate Blanchett, Tim Blake Nelson, Finn Wolfhard, Burn Gorman, John Turturro.

In deze duistere versie van het bekende verhaal. Als Pinocchio tot leven komt, blijkt hij geen aardige jongen te zijn, maar hij haalt kattenkwaad en gemene trucjes uit. Het is een verhaal over liefde en ongehoorzaamheid terwijl Pinocchio worstelt om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen.


Bekijk de afbeeldingRed Notice (actiekomedie)

Regie: Rawson Marshall Thurber | Acteurs: Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds

Met een enorm budget en de grote namen wordt dit de vermoedelijke de grootste Netflix-blockbusters in 2021. In de wereld van de internationale misdaad schrijft INTERPOL een Red Notice uit, een wereldwijde waarschuwing om de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen en te vangen.

NieuwsFilm

meest populair