Veel geruchten over aanblijven van Brie Larson als Captain Marvel

Veel geruchten over aanblijven van Brie Larson als Captain Marvel

Meerdere geruchten over het aanblijven van de actrice als de Marvel-heldin.

In 2019 zagen we Brie Larson als de krachtige Marvel-heldin Captain Marvel in de gelijknamige solofilm van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck. Gisteren werd ze definitief bevestigd voor deel 2.

Toch zijn er meerdere geruchten rond de actrice en het wel of niet aanblijven als Captain Marvel. Beide geruchten moeten mogelijk met een korreltje zout genomen worden. Volgens Overlord DVD zou het personage worden hercast. Een belangrijke reden zou zijn dat Larson niet aansluit op de rest van de cast. Ook Marvel Studios-baas Kevin Feige zou de vertolking zwak vinden.

Daarnaast zou de populariteit van de actrice snel dalen. Haar opgestarte YouTube-kanaal weet steeds minder kijkers te trekken. De eerste shows werden nog door miljoenen mensen gekeken. Recente show komen nog maar moeilijk voorbij de 100.000 kijkers.

Ander gerucht: duurst betaalde Marvel-ster
De actrice zou volgens Daniel Richtman juist wel hebben getekend voor Captain Marvel 2 en daar blijkt hij dus gelijk in te hebben. Ze zou zelfs de best betaalde actrice in het superheldengenre worden met een startsalaris van $15 miljoen. Hier komt nog een bepaald percentage van de winst bij.


Captain Marvel wel een groot succes
Begin 2019 was Captain Marvel overigens wel een groot succes. Na een zeer redelijk ontvangst onder critici en publiek wist de superheldenfilm maar liefst een dikke $1,1 miljard op te halen. Het vervolg staat op dit moment gepland voor 8 juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair