'Borat 2' zorgde bijna voor huwelijksproblemen Sacha Baron Cohen

'Borat 2' zorgde bijna voor huwelijksproblemen Sacha Baron Cohen

Isla Fisher dreigde nooit meer met haar man te praten nadat hij een specifieke grap uit de film verwijderde.

2021 is een geweldig jaar voor Sacha Baron Cohen die zowel te zien was in het drama The Trial of the Chicago 7 als in de komediefilm Borat 2. Over die laatste film had hij echter wel wat uit te leggen tegenover zijn vrouw Isla Fisher.

Het debutantenbal
In een interview met Jimmy Kimmel vertelt Fisher dat ze graag actief betrokken is bij het werk van haar man en dat ze elke scène bekijkt. "Misschien heb ik soms wel iets té vaak een mening," geeft de actrice toe die dit jaar nog in Godmothered te zien zal zijn.

In Borat 2 (volledige titel: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan) zat aanvankelijk één specifieke grap (tijdens het debutantenbal) die Fisher geweldig vond. Ze raakte er enorm aan gehecht, maar de grap werd door haar man op het allerlaatste moment eruit gehaald.



Welke grap?!
Zelfs haar dreigementen om nooit meer met hem te praten konden Baron Cohen niet van mening veranderen. Daar moet je toch wel respect voor hebben. Hij legde haar uit dat hij de grapje toch niet gigantisch origineel vond én dat op dat moment in de film juist even géén grap moest zijn. Ook geeft Fisher aan in haar interview dat ze de uiteindelijke versie van de film wel degelijk vindt werken. Ook zonder haar favoriete grap.

Wat de grap precies was, laat Fisher in haar interview helaas achterwege. Het is voor ons nu hopen dat er een keer wat deleted scenes worden vrijgegeven.

NieuwsFilm

meest populair