3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Place Beyond the Pines (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Cianfrance | Cast: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Dane DeHaan, e.a.
Luke werkt als stuntman bij een rondreizend circus. Wanneer hij hoort dat hij een zoon heeft bij een oude vlam, wil hij zijn verantwoordelijkheid nemen en haar financieel ondersteunen. Met zijn stuntwerk verdient hij echter te weinig, en daarom besluit hij roofovervallen te gaan plegen. Een jonge politieagent gaat achter hem aan.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a.
Het huwelijk van Nick Dunne is niet zo best meer, ook al beweert hij tegenover de buitenwereld van wel. Uitgerekend op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, is zijn vrouw Amy ineens spoorloos verdwenen. Nick probeert erachter te komen wat er precies aan de hand is. Het politieonderzoek brengt echter schokkende feiten aan het licht en leidt al snel naar een verdachte: Nick zelf.


Benieuwd naar de laatste toevoegingen?


King Kong (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Andy Serkis, Jack Black, e.a.
De werkloze actrice Ann Darrow wordt door een groep filmmakers geronseld om scheep te gaan richting het mysterieuze Skull Island. Daar hoopt men beelden te schieten van schitterende exotische flora en fauna. Helaas voor de avonturiers staat er een aantal nare verrassingen voor hen op het eiland te wachten: inboorlingen en de nodige monsters, waaronder de reuzegorilla King Kong.

NieuwsFilm

meest populair