De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, e.a.
De openlijk lesbische Emma wil haar vriendin als date meenemen naar het eindejaarsbal van haar school, maar daar steekt het homofobe hoofd van de ouderraad een stokje voor. Wanneer de uitgerangeerde Broadway-sterren Dee Dee Allen en Barry Glickman, die hun vorige show flink zagen floppen, hiervan horen, besluiten ze naar het dorp af te reizen om hun imago op te vijzelen en de boel flink op stelten te zetten.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a.
De Texaanse redneck Ron Woodroof is verslaafd aan drank, drugs en prostituees. Hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Woodroof accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale alternatieve medicijnen voor zichzelf en zijn medeslachtoffers, maar daar zijn de autoriteiten natuurlijk niet van gediend.

Lucia de B. (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Ariane Schluter, Fedja van Huêt, Barry Atsma, e.a.
De eigenzinnige verpleegster Lucia de Berk wekt argwaan als er voor de zoveelste keer een baby overlijdt tijdens haar dienst. Het ziekenhuis schakelt de autoriteiten in en al snel wordt De Berk aangezien als kille seriemoordenaar. Ze wordt veroordeeld tot levenslang, maar houdt zelf vol onschuldig te zijn. Pas na bijna zeven jaar krijgt ze alsnog gelijk van de rechtbank.


En verder onder meer...


Documentaire
Giving Voice (2020)

Kerst
De Familie Claus (2020)

Romkom
Two Night Stand (2014)
Soof (2013)

Misdaad
The Place Beyond the Pines (2012)

NieuwsFilm

meest populair