Nog een ex van Shia LaBeouf zegt door hem 'emotioneel mishandeld' te zijn

Nog een ex van Shia LaBeouf zegt door hem 'emotioneel mishandeld' te zijn

Zangeres Sia, een ex van de acteur, die zich ook uitlaat over de gevaarlijke relatie.

Acteur Shia LaBeouf (o.a. bekend van de recente Honey Boy) is wel vaker op controversiële manier in het nieuws verschenen. Afgelopen week was het weer raak, toen zijn ex-vriendin, Tahliah Debrett Barnett, beter bekend onder haar artiestennaam FKA Twigs, liet weten door hem mishandeld te zijn. Nu zegt zangeres Sia dat ze een soortgelijke ervaring met de acteur heeft meegemaakt.

Op Twitter liet Sia weten dat LaBeouf haar eveneens heeft misbruikt: ''Ook ik ben emotioneel gekwetst door Shia. Hij is een pathologische leugenaar. Ik had een relatie met hem, terwijl hij al een andere relatie had. Tegen mij beweerde hij echter dat hij single was. Ik geloof dat hij erg ziek is en heb medelijden met hem en zijn slachtoffers. Weet gewoon, dat als je van jezelf houdt - blijf veilig en blijf weg''.



Steun
In een andere tweet liet Sia ook weten volledig achter Barnett te staan: ''Ik hou van je FKA Twigs. Dit is erg dapper en ik ben heel trots op je''.



LaBeouf en Barnett begonnen halverwege 2018 te daten. Na zo'n negen maanden gingen de twee uit elkaar. Het is niet bekend wanneer LaBeouf en Sia een relatie met elkaar hebben gehad. In 2015 was de acteur wel dansend te zien in Sia's videoclip van het nummer Elastic Hearts.

NieuwsFilm

meest populair