'Endgame'-actrice zag live dat ze vervangen wordt in 'Ant-Man 3'

Emma Fuhrmann was niet op de hoogte van het feit dat haar rol overgenomen wordt door Kathryn Newton.

Emma Fuhrmann maakte haar debuut als Cassie Lang, de dochter van Ant-Man (Paul Rudd, in Avengers: Endgame (2019). Een droomrol voor elke actrice. Maar vorige week vrijdag maakte Marvel-architect Kevin Feige bekend dat haar rol zou worden overgenomen door Kathryn Newton (Detective Pikachu). Nu heeft Fuhrmann voor het eerst zelf gereageerd op dit nieuws.

Emma Fuhrmann baalt flink dat haar avontuur in het Marvel Cinematic Universe nu al is afgelopen. Het nieuws dat haar personage gerecast is voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania kwam hard aan bij de enthousiaste actrice, die van tevoren niet door Marvel op de hoogte lijkt te zijn gebracht over deze beslissing.

"Ik wilde even zeggen dat ik al jullie lieve berichten heb gezien. Bedankt voor alle steun. Dat betekent echt ontzettend veel voor me. Ik was net zo verdrietig als jullie toen ik het nieuws dinsdag hoorde", schrijft ze namelijk op Twitter.

Fuhrmann hoopt desalniettemin dat ze in de toekomst alsnog de kans krijgt om een ander personage te vertolken in het universum. "Ik kan alleen maar hopen dat dit betekent dat er een andere kans op me ligt te wachten in het Marvel Cinematic Universe", zegt ze.

Ondanks het feit dat ze het jammer vindt dat ze niet meer in de huid mag kruipen van Cassie Lang, kijkt ze positief terug op haar (zeer korte) ervaring met Marvel. "Ik zal er voor altijd dankbaar voor zijn dat ik onderdeel heb mogen zijn van het MCU en de grootste film ooit", schrijft Fuhrmann. "Acteren is nog steeds mijn grootste passie en ik kijk ernaar uit wat de toekomst me te brengen heeft".

Het is niet bekend waarom haar rol wordt overgenomen door Kathryn Newton. Fuhrmann is al tien jaar lang actief in Hollywood en Marvel heeft niet per sé een bekendere naam nodig om meer bezoekers te trekken.

Fans zijn inmiddels een petitie gestart waarin Marvel wordt opgeroepen om het ontslag van Fuhrmann terug te draaien.

NieuwsFilm

meest populair