De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The Mule (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, e.a.
Earl Stone is een knorrige, eenzame man op leeftijd. Hij was ooit een prijswinnend dagleliekweker, maar zag door de online concurrentie zijn bedrijf failliet gaan, waardoor hij nu in financiële moeilijkheden zit. Om het hoofd boven water te houden, wordt hij koerier voor een Mexicaans drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates.


Kijktips nodig voor vanavond?


#2 A California Christmas (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shaun Piccinino | Cast: Lauren Swickard, Josh Swickard, Ali Afshar, e.a.
Joseph, een rijke charmeur uit de grote stad, dreigt alles te verliezen als hij niet op tijd een stuk land in Californië weet te kopen. Daarom doet hij alsof hij een boerenknecht is om Callie, een hardwerkende boerin met een gebroken hart, ervan te overtuigen haar land vóór Kerstmis te verkopen.

#3 De Familie Claus (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Temmermans | Cast: Mo Bakker, Jan Decleir, Renée Soutendijk, e.a.
Jules houdt niet van kerst. Wel brengt hij graag zijn tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die hem naar alle uithoeken van de wereld kan brengen. Zo leert Jules dat zijn opa de enige echte Kerstman is. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, komt Kerstmis in gevaar. Al snel beseft Jules dat alleen hij Kerstmis kan redden.

NieuwsFilm

meest populair