Maakt Marvel Studios ook een 'Nomad'-project?

Maakt Marvel Studios ook een 'Nomad'-project?

Dat gerucht gaat nu rond.

Alsof afgelopen week niet genoeg projecten onthuld zijn door Marvel Studios, stelt de site Murphy's Multiverse nu dat er nog een nieuw project op komst is van de filmstudio.

Vorige week werden er tijdens de Disney Investor Day onder meer series als Ironheart, Secret Invasion en Armor Wars aangekondigd. Maar opvallend genoeg is er tegelijk met de handelsmerken op die namen, ook een handelsmerk op Nomad aangevraagd.

Nomad-film of -serie?
Voordat Avengers: Infinity War in de bioscoop uitkwam, was er veel speculatie over de rol van Steve Rogers. Zou hij zijn Captain America-harnas aan de wilgen hangen en door het leven gaan als Nomad?

Hoewel hij uiteindelijk wel een soort reizende superheld werd, nam hij in de films nooit de naam Nomad op zich. Natuurlijk zal Steve in de films niet meer terugkeren, maar in de comics was hij niet het enige personage dat onder de naam Nomad door het leven ging en heldhaftige dingen deed.

Wellicht dat Marvel straks op een gegeven moment Jack Monroe introduceert, die het in de comics ook een tijd deed als Nomad. Of wellicht neemt US Agent, die we leren kennen in The Falcon and the Winter Soldier, straks de naam over?

NieuwsFilm

meest populair