Gerucht: Centrale rol Spider-Man houdt hem langer in MCU

Gerucht: Centrale rol Spider-Man houdt hem langer in MCU

Disney en Sony zouden samenwerking hebben verlengd.

In 2016 debuteerde Tom Holland als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe en na zijn twee solofilms en drie optredens in andere MCU-films is het personage niet meer weg te denken uit de filmreeks. Nu lijkt het erop dat dit ook niet zal gebeuren.

Volgens The DisInsider zouden Disney en Sony Pictures een nieuwe overeenkomst hebben gesloten om Spider-Man langer in het MCU te houden. En dat zou zijn omdat de bekendste superheld van Marvel "een centrale rol" zou hebben in de toekomst van de filmreeks.

Bekijk de afbeelding
Secret Wars?
In het verleden heeft Kevin Feige nooit ontkent dat hij graag het grotere universum wil belichten: het cosmic universe. De kans bestaat dat door de vele bestaande en nieuwe helden én werelden vol schurken een stap richting Secret Wars wordt gezet en dan krijgen we uiteraard te maken met de kosmische entiteit Beyonder.

Het openen van het Marvel Multiversum via Doctor Strange 2 zou een eerste stap kunnen zijn om op meerdere fronten escalaties in het Marvel Cinematic Universe te hebben. Het Spider-Verse zou één van die omgevingen kunnen zijn. Spider-Man 3 lijkt daarvoor te gaan zorgen.

Overigens hoeft niet per se Holland de Spider-Man te blijven. Het is heel goed denkbaar dat Miles Morales een aantal jaar de voornaamste Spider-Man is in het Marvel Cinematic Universe en indien nodig Sony's "adjucts".

NieuwsFilm

meest populair