'Wonder Woman 1984' viert feest want ze is totally "fresh" op Rotten Tomatoes

'Wonder Woman 1984' viert feest want ze is totally "fresh" op Rotten Tomatoes

Toch best knap voor een sequel...

Bioscoop, HBO Max of waar dan ook, het eerste testpubliek en de critici lijken te smullen van Gal Gadots tweede solo-avontuur als de DC-helding Diana Prince/Wonder Woman. En nog vóór de Kerstrelease is er al reden voor een klein online feestje.

Zoals bekend, moest ook Wonder Woman 1984 de nodige vertragingen incasseren, maar dit lijkt de verwachtingen niet te hebben beïnvloed, want zowel de eerste reacties als recensies zijn louter positief.

Na 91 reviews (waarvan er 11 negatief zijn en 80 positief) is Wonder Woman 1984 met een score van 88% en 7.20 uit 10 officieel als "fresh" gecertificeerd op de beoordelingssite Rotten Tomatoes en dit laten de producers dan ook jubelend weten op hun TWITTER-account:

Het wachten waard
Dankzij de huidige score (die natuurlijk nog kan stijgen of dalen) staat Wonder Woman 1984 in de Top-3 van de huidige DC-franchise, samen met #2 Shazam! (90%) en #1 de eerste Wonder Woman (93%).

Het vervolg van Patty Jenkins heeft verder naast Gadot grote namen in de cast als Pedro Pascal's Max Lord, Kristen Wiig's Cheetah, niet te vergeten Chris Pine als Steve Trevor en natuurlijk de terugkerende Amazones.

NieuwsFilm

meest populair