Ook Gal Gadot heeft problemen met 'Justice League'-regisseur Joss Whedon

Ray Fisher was dus niet de enige die moeite had met Joss Whedon.

Ray Fisher was niet de enige die problemen had met Joss Whedon op de set van Justice League. Actrice Gal Gadot vertelt nu voor het eerst dat zij ook niet al te lekker lag bij Whedon.

Tijdens het interview vertelde Gadot dat ze er niet van genoten heeft om met Whedon samen te werken. Ook sprak ze haar steun uit voor Ray Fisher, die op dit moment probeert om Whedon, evenals producenten Jon Berg en Geoff Johns, verantwoording af te laten leggen.

De waarheid achterhalen
"Ik ben blij dat Ray naar buiten is getreden en de waarheid uit," aldus Gadot. 'Ik was er niet toen de mannen opnames maakten met Joss Whedon. Maar ik had zo mijn eigen ervaring met hem. Dat was zeker niet de beste, maar ik heb het toen ter plekke afgehandeld toen het gebeurde. Ik ben hogerop gegaan en zij hebben het voor mij afgehandeld. Maar ik ben blij dat Ray zijn waarheid vertelt."

Ook bevestigde Gadot dat ze meegewerkt heeft aan het onderzoek dat naar Whedon en zijn daden op de filmset uitgevoerd is. Dat WarnerMedia het onderzoek al afgerond heeft, weet ze, maar de uitkomst kent ze niet. Wel weten we dat er acties ondernomen zouden zijn.

"Ik weet ook niet welke," aldus Gadot. "Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst."

NieuwsFilm

meest populair